Χρήστος Παππούς για την επέτειο της 25ης Μαρτίου: Με ενότητα θα αντιμετωπίσουμε τον αναθεωρητισμό

Τη σημασία της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, επεσήμανε, εκφωνώντας τον πανηγυρικό της ημέρας, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

«Συμπληρώθηκαν 202 χρόνια, από τότε που οι πρόγονοί μας τόλμησαν το ακατόρθωτο. Κόντρα στους ευρωπαϊκούς συσχετισμούς δυνάμεων που επέβαλαν η Αυστρία, ο Καγκελάριος Μέτερνιχ και η Ιερά Συμμαχία σήκωσαν ψηλά το λάβαρο της ελευθερίας. Ύψωσαν το ανάστημά τους στην υπερδύναμη Τουρκία και πήραν τα όπλα διεκδικώντας ελευθερία και εθνική ανεξαρτησία», τόνισε και πρόσθεσε ότι είναι επιτακτική ανάγκη η εθνική ομοψυχία μπροστά στον κίνδυνο του αναθεωρητισμού. 

«Καλούμαστε να προστατεύσουμε την ανεξαρτησία και την εθνική κυριαρχία, που μας κληροδότησαν, χύνοντας ποταμούς αίματος, οι πρόγονοί μας. Να υπερασπιστούμε την Πατρίδα κόντρα στα σχέδια του αναθεωρητισμού. Καλούμαστε να υποβληθούμε σε νέες θυσίες για να προστατεύσουμε τις δημοκρατικές κατακτήσεις του Λαού μας. Είμαι βέβαιος ότι και αυτή τη φορά θα κάνουμε το χρέος μας, απέναντι στην Ιστορία», τόνισε χαρακτηριστικά.

Απάντηση