Σταμάτης Πουλής: Μέχρι στιγμής στη Δυτική Αττική δεν έχουμε πάρει αυτά που μας αξίζουν

Το Σάββατο 25/6 ο Α’ Επιλ. Βουλευτής της ΝΔ στην Δυτική Αττική Σταμάτης Πουλής συμμετείχε στην ημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με θέμα “Ενίσχυση της μελισσοκομίας και της προστασίας των μελισσών, μέσω της δημιουργίας μελισσοκομικών υποδομών και πάρκου βιοποικιλότητας” στον Δήμο Φυλής.

Ο ίδιος δήλωσε την σημασία της εκδήλωσης αλλά και όλα όσα θα έπρεπε να έχουν γίνει στην Δυτική Αττική αλλά δεν έχουν γίνει:

«Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής μου τόνισα ότι αποτελεί για εμένα μεγάλη τιμή και χαρά να βρίσκομαι στην ιστορική έδρα του Δήμου Φυλής, ενός από τους αρχαιότερους Δήμους της Αττικής.

Η χαρά μου υπήρξε ιδιαίτερη γιατί τα τελευταία τρία χρόνια, ως σύμβουλος ανάπτυξης του Δήμου και ως διευθύνων σύμβουλος της αναπτυξιακής εταιρείας του Δήμου, έχω συμμετάσχει ενεργά στη μεγάλη αναπτυξιακή προσπάθεια που γίνεται για την δημιουργία ενός σύγχρονου παραγωγικού προτύπου στη Φυλή.

Η ημερίδα λοιπόν, υλοποιήθηκε σε αυτό το πλαίσιο και ιδιαίτερα στον άξονα της ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα της περιοχής, αξιοποιώντας την βιοποικιλότητα του ορεινού όγκου της Πάρνηθας, με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον, για την παραγωγή προιόντων ΠΟΠ υψηλής εμπορικής αξίας.

Είναι γεγονός ότι τα επόμενα χρόνια, οι βασικοί αναπτυξιακοί άξονες της οικονομίας της χώρας θα είναι οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, ο κλάδος των logistics, ο τουρισμός, η πρότυπη πρωτογενής παραγωγή και η αξιοποίηση  του  εγχώριου επιστημονικού και ερευνητικού ανθρωπίνου δυναμικού.

Η Δυτική Αττική έχει όλες τις προυποθέσεις να πρωταγωνιστήσει σε κάθε έναν από αυτούς τους τομείς και στο πλαίσιο αυτό θα έχουμε πολλά να πούμε το προσεχές διάστημα!

Ωστόσο, προκειμένου να καρποφορήσει αυτή η προσπάθεια στη Δυτική Αττική, είναι απαραίτητο να αναβαθμιστεί η εκπροσώπηση της περιοχής στα κέντρα λήψης αποφάσεων, ώστε να αναδειχθεί η μεγάλη συμβολή της στο ΑΕΠ της χώρας και η αναπτυξιακή της προοπτική.

Μέχρι στιγμής, στη Δυτική Αττική, δεν έχουμε πάρει αυτά που μας αξίζουν. Ήρθε η ώρα να το πετύχουμε!»

Απάντηση