Φυλή

Κατάνυξη και λαοσύναξη στον Αρχιερατικό Εσπερινό της Ιεράς Μονής Ντάρδιζας

Προεξάρχοντος του Μητροπολίτη κ.κ. Αθηναγόρα και παρουσία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού τελέστηκε το απόγευμα της Δευτέρας 7 Σεπτεμβρίου 2026 ο κατανυκτικός Εσπερινός στην Ιερά μονή της Ντάρδιζας παραμονή της μεγάλης γιορτής, για τη γέννηση της Υπεραγίας Θεοτόκου.


Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις που τελέστηκαν με ευλάβεια, παρουσία πλήθους πιστών, παρέστη επίσης ο Βουλευτής Στυλιανός Φωτόπουλος.

Την Ιερή Λιτάνευση λάμπρυνε με την παρουσία της δίνοντας τον εορταστικό τόνο, η Φιλαρμονική του Δήμου Φυλής.

Αμέσως μετά την ευλογία των Άρτων και την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου ο σεβασμιότατος μητροπολίτης ευχαρίστησε με εγκάρδια λόγια για την παρουσία τους, τον Δήμαρχο Χρήστο Παππού, τον εκπρόσωπο της Βουλής καθώς και όλο τον κόσμο που κάθε χρόνο τέτοια μέρα, αγκαλιάζει την Μονή της Ντάρδιζας.

Απάντηση

Discover more from Parnesnews.gr

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading