Συνελήφθη 32χρονη για διακίνηση ηρωίνης σε οικισμό των Αχαρνών – Τρεις ακόμη συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών
Στη σύλληψη μίας 32χρονης, η οποία φέρεται να διακινούσε ναρκωτικές ουσίες με ορμητήριο κατοικία σε οικισμό της περιοχής των Αχαρνών, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αχαρνών της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αττικής (Γ.Α.Δ.Α.).
Η 32χρονη συνελήφθη το πρωί της 29ης Ιουνίου 2026, δυνάμει εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος της, ενώ αντιμετωπίζει κατηγορίες για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η υπόθεση εξιχνιάστηκε έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων και πολύμηνη έρευνα ειδικής ομάδας του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αχαρνών. Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν την κατηγορούμενη και διαπίστωσαν ότι χρησιμοποιούσε κατοικία σε οικισμό της περιοχής ως βάση για τη διακίνηση ηρωίνης.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, οι αστυνομικοί εντόπισαν αρχικά σε κοντινό σημείο της οικίας τρία άτομα, τα οποία, όπως προέκυψε από την έρευνα, είχαν προμηθευτεί λίγο νωρίτερα μικροποσότητες ηρωίνης. Οι τρεις συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ακολούθησε συντονισμένη επιχείρηση, με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δυτικής Αττικής και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), κατά την οποία πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία.
Στο εσωτερικό της κατοικίας κατασχέθηκαν:
- 51 γραμμάρια ηρωίνης,
- ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
- κάμερα ασφαλείας και καταγραφικό σύστημα.
Σε δεύτερη συντονισμένη επιχείρηση, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν την 32χρονη, εκτελώντας το ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος της.
Η συλληφθείσα οδηγήθηκε ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα, ενώ η προανάκριση για την υπόθεση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αχαρνών.
