Εορταστικό διήμερο στο Καματερό για τον Άγιο Γεώργιο και τις Μυροφόρες
Με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Γεωργίου και των Αγίων Μυροφόρων, διοργανώνεται ένα εορταστικό διήμερο στην πόλη του Καματερού, την Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Απριλίου 2026, με μουσικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις σε κεντρικά σημεία της περιοχής.
Η έναρξη των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Απριλίου στις 21:00 στην πλατεία Δημοκρατίας, όπου ο Γιάννης Καψάλης και ο Μάκης Τσίκος θα παρουσιάσουν ένα μουσικό πρόγραμμα για το κοινό. Η βραδιά εντάσσεται στο πλαίσιο των εορτασμών του Πολιούχου Αγίου Γεωργίου, ο οποίος τιμάται στις 23 Απριλίου.
Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 στις 20:30 στην πλατεία Πλαπούτα, μετά τον εορτασμό των Αγίων Μυροφόρων και του Αγίου Νικοδήμου. Στη σκηνή θα βρεθούν ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος και ο Λευτέρης Μπαφαλούκος, προσφέροντας μια βραδιά με παραδοσιακή μουσική.
Στο πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας περιλαμβάνεται και χορευτική εκδήλωση, με τη συμμετοχή των χορευτικών ομάδων της Ένωσης Νησιωτών Αιγαίου Αγίων Αναργύρων Καματερού, ενισχύοντας τον πολιτιστικό χαρακτήρα των εκδηλώσεων.
Το διήμερο αναμένεται να συγκεντρώσει πλήθος κόσμου, προσφέροντας στιγμές ψυχαγωγίας και διατήρησης της τοπικής παράδοσης.


