Χριστουγεννιάτικη γιορτή στον «Μαγεμένο Πεζόδρομο» Αχαρνών
Η κεντρική πλατεία Αχαρνών βρίσκεται στο επίκεντρο των εορταστικών εκδηλώσεων το βράδυ του Σαββάτου (13/12), καθώς υποδέχεται τον «Μαγεμένο Πεζόδρομο» και το χριστουγεννιάτικο κλίμα που τον συνοδεύει.
Από τις 7 το απόγευμα, ο χώρος θα γεμίσει με άρωμα Χριστουγέννων, δημιουργώντας ένα γιορτινό σκηνικό για μικρούς και μεγάλους. Στις 8 το βράδυ ακολουθεί πάρτι με την Αριστέα και τον DJ Πάνο Χριστακόπουλο, σε μια μουσική βραδιά που φιλοδοξεί να δώσει ζωντάνια και παλμό στην πλατεία.
Στην εκδήλωση συμμετέχουν και καταστήματα της περιοχής, ενισχύοντας το εορταστικό κλίμα και τη σύνδεση της τοπικής αγοράς με τις χριστουγεννιάτικες δράσεις. Τη διοργάνωση έχει η Διεύθυνση Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Αχαρνών.

