ΑχαρνέςΠρώτο Θέμα

Επίσκεψη του Δημάρχου Αχαρνών στο δημοτικό κτήμα Αμυγδαλέζας – Στόχος η αξιοποίηση των εγκαταστάσεων

Ο δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός επισκέφθηκε το δημοτικό κτήμα της Αμυγδαλέζας, συνοδευόμενος από στελέχη του Δήμου, προκειμένου να εξετάσει από κοντά τις εγκαταστάσεις που πρόκειται να παραχωρηθούν στον Δήμο για αξιοποίηση, όπως το εκκοκκιστήριο και άλλοι αποθηκευτικοί χώροι.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η δημοτική αντιπροσωπεία είχε συνάντηση με τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δασικών Έργων και Υποδομών, Στέλιο Τσιλίκουνα, ο οποίος παρουσίασε το πλαίσιο και τις δυνατότητες αξιοποίησης των εγκαταστάσεων. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι χώροι αυτοί μπορούν να ενισχύσουν ουσιαστικά τη λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών και δομών.

Ο δήμαρχος Αχαρνών υπογράμμισε τη σημασία της επίσκεψης, δηλώνοντας:
«Στόχος μας παραμένει πάντα η καλύτερη δυνατή λειτουργικότητα των υποδομών προς όφελος των συνδημοτών μας και των καθημερινών τους αναγκών. Το βλέπουμε ως μια ευκαιρία να οργανώσουμε καλύτερα τις δομές μας και να λειτουργούμε με περισσότερη αποτελεσματικότητα εκεί που μετράει».

Η παραχώρηση και αξιοποίηση των εγκαταστάσεων της Αμυγδαλέζας αποτελεί μέρος του ευρύτερου σχεδίου του Δήμου Αχαρνών για την αναβάθμιση και καλύτερη αξιοποίηση των δημοτικών υποδομών, με στόχο τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών και την ενίσχυση της επιχειρησιακής ικανότητας των υπηρεσιών του Δήμου.

Απάντηση

Discover more from Parnesnews.gr

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading