Ο Μαρτίνος βάζει πλάτη για άλλη μια φορά στο εθνικό σύστημα υγείας – Η νέα μεγάλη δωρεά του στο Θριάσιο νοσοκομείο
Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Υγείας η σύμβαση δωρεάς ενός υπερσύγχρονου χειρουργικού ακτινοσκοπικού συστήματος, χάρη στην αξιέπαινη πρωτοβουλία της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Πολιτισμού και Κοινωνικού Έργου-Αιγαίας και του Αθανάσιου Μαρτίνου.
Το Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο» αποκτά ένα ακόμη πολύτιμο εργαλείο για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας. Ειδικότερα για ακόμα μια φορά ο Αθανάσιος Μαρτίνος βάζει… πλάτη στο εθνικό σύστημα Υγείας με την δωρεά ενός χειρουργικού ακτινοσκοπικού συστήματος, μοντέλου OEC One ASD, μέσα από την Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Πολιτισμού και Κοινωνικού Έργου-Αιγαίας.
Ο Σταμάτης Πουλής, Α’ Αναπληρωματικός Βουλευτής Ν.Δ. Δυτικής Αττικής και Σύμβουλος του Υπουργού Υγείας, δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία και τον κ. Μαρτίνο για την πολύτιμη αυτή δωρεά. Η στήριξή τους αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της αλληλεγγύης τους στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και συμβάλλει σημαντικά στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους κατοίκους της Δυτικής Αττικής».
Με αυτό τον εξοπλισμό αιχμής, το Νοσοκομείο «Θριάσιο» ενισχύει τις δυνατότητές του και προσφέρει ακόμη πιο αποτελεσματικές και ασφαλείς θεραπείες στους ασθενείς. Το νέο χειρουργικό ακτινοσκοπικό σύστημα αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του εξαιρετικά καταρτισμένου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου.
Στόχος μας παραμένει η συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας και η παροχή υψηλής ποιότητας φροντίδας σε όλους τους πολίτες.
