Οι Αχαρνές αποκτούν το δικό τους πρότυπο Μητροπολιτικό Πάρκο, έκτασης 32 στρεμμάτων

Οι Αχαρνές αποκτούν το δικό τους πρότυπο Μητροπολιτικό Πάρκο, έκτασης 32 στρεμμάτων στην περιοχή της Λαθέας καθώς σήμερα υπογράφηκε η σύμβαση για την αξιοποίηση και τη διαμόρφωση του ΟΤ31Α και σύντομα, οι εργασίες ξεκινούν.

Το Μητροπολιτικό Πάρκο που θα υλοποιηθεί με χρηματοδότηση 4,7 εκατ € από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και θα διαθέτει τεράστιους χώρους πρασίνου, χώρους για αναψυχή, για πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες, προσβάσιμους σε κάθε οικογένεια και κάθε παιδί της πόλης μας.

Τι ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός

Ένα όνειρο πολλών ετών, ένα εμβληματικό έργο για την πόλη μας γίνεται πραγματικότητα!

Οι Αχαρνές αποκτούν το δικό τους πρότυπο Μητροπολιτικό Πάρκο, έκτασης 32 στρεμμάτων στην περιοχή της Λαθέας! Σήμερα, υπογράψαμε με την ανάδοχο εταιρεία τη σύμβαση για την αξιοποίηση και τη διαμόρφωση του ΟΤ31Α και σύντομα, οι εργασίες ξεκινούν.

Το Μητροπολιτικό Πάρκο που θα υλοποιηθεί με χρηματοδότηση 4,7 εκατ € από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», θα είναι ένα πραγματικό στολίδι για την πόλη μας. Θα διαθέτει τεράστιους χώρους πρασίνου, χώρους για αναψυχή, για πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες, προσβάσιμους σε κάθε οικογένεια και κάθε παιδί της πόλης μας. Επενδύουμε στην ανάπτυξη των Αχαρνών, διαμορφώνουμε την ποιότητα ζωής που αξίζουμε!

Απάντηση