Μενίδι: 29χρονος συνελήφθη για τρίτη φορά σε 4 μέρες για κλοπές

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ πέρασαν χειροπέδες, νωρίς το πρωί της Τετάρτης (21/09) σε δύο άνδρες, σε οικισμό στο Μενίδι. Ο 49χρονος και ο 29χρονος επέβαιναν σε δύο δίκυκλα, τα οποία είχαν κλαπεί λίγες ώρες νωρίτερα από τη Λυκόβρυση και το Νέο Ηράκλειο. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, κατά τη σωματική έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, σε σακίδια, πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων που χρησιμοποιούνται για παραβιάσεις χώρων και οχημάτων.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Πεύκης-Λυκόβρυσης, όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες των διαδοχικών κλοπών των δικύκλων και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους -κατά περίπτωση- για διακεκριμένες κλοπές και φθορές ξένης ιδιοκτησίας κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα.

Το αξιοπερίεργο στην υπόθεση είναι ότι όπως προέκυψε από την προανακριτική έρευνα, ο 29χρονος συλλαμβάνεται για τρίτη φορά σε χρονικό διάστημα τεσσάρων ημερών για κλοπές, σε Μαρούσι και Μεταμόρφωση. Οι συλληφθέντες, που έχουν απασχολήσει τις αρχές κατά το παρελθόν για παρόμοιο αδικήματα, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Απάντηση