Αχαρνές

Παρουσία του Δημάρχου Αχαρνών η λιτάνευση της εικόνας της Αγίας Τριάδος στους Θρακομακεδόνες

Με συμμετοχή πλήθους κλήρου και λαού, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρου και προεξάρχοντος του  Δημάρχου Αχαρνών κ. Σπύρου Βρεττού, τελέστηκε ο πανηγυρικός Εσπερινός του Αγίου Πνεύματος και η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος στους Θρακομακεδόνες την Κυριακή 4 Ιουνίου.

Μετά τη λιτάνευση της Σεπτής εικόνας ακολούθησαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Αχαρνών στην κεντρική πλατεία. Την εορτή τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σπύρος Βρεττός, Αντιδήμαρχοι, συνεργάτες του Δήμου καθώς και πλήθος πιστών.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός δήλωσε:

“Τιμήσαμε με ιδιαίτερη λαμπρότητα την εορτή του Αγίου Πνεύματος στους Θρακομακεδόνες με τη λιτάνευση της σεπτής εικόνας και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις στην κεντρική πλατεία. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί σήμερα είχα την ευκαιρία να ενημερώσω τους συνδημότες μας για τα έργα που ξεκινούν άμεσα στην περιοχή, όπως η ανακατασκευή του οδικού δικτύου και η αντικατάστασή των φωτιστικών σωμάτων με νέα Τύπου LED. Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά το Λύκειο Ελληνίδων παράρτημα Αχαρνών για τη συμμετοχή του όπως και τον Σύλλογο Γυναικών Θρακομακεδόνων, αλλά και όλους όσοι εργάστηκαν για τις πετυχημένες εκδηλώσεις. Χρόνια Πολλά με υγεία και ευημερία για όλους”.

Απάντηση

Discover more from Parnesnews.gr

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading