Ο Σταμάτης Πουλής έχει καταφέρει να κερδίσει  την εμπιστοσύνη του κόσμου και να είναι το φαβορί σε  αυτήν την μάχη  του σταυρού επιλογής για την Βουλή

Ο προτελευταίος σταθμός των   προεκλογικών εκδήλωσεων του Υποψηφίου Βουλευτή  Ν.Δ.Δυτικής Αττικής Σταμάτη Πουλή  πραγματοποιήθηκε στο  Ζεφύρι, στο Café Sugar .

Η συγκέντρωση του κόσμου και ειδικά των νέων ήταν ξεχωριστή, επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά  για ακόμα μία φορά ότι ο Σταμάτης Πουλής έχει καταφέρει να κερδίσει  την εμπιστοσύνη του κόσμου και να είναι το φαβορί σε  αυτήν την μάχη  του σταυρού επιλογής για την Βουλή.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Σταμάτης Πουλής  συνεχίζει και  μεταφέρει   το μήνυμα σε κάθε εκδήλωσή του ότι το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας είναι το κόμμα της  σταθερότητας, της ανάπτυξης και της προόδου και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Πρωθυπουργός των έργων και των πράξεων.

Θα δουλέψω ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Πουλής  με όλες τις δυνάμεις μου για να βελτιώσω την ζωή των πολιτών του Ζεφυρίου, ξεκινώνοτας από μεγάλο πρόβλημα της ασφάλειας. Η ασφάλεια είναι προϋπόθεση της προόδου και της ανάπτυξης. Της βιωσιμότητας των έργων που σχεδιάζουμε και υλοποιούμε στην περιοχή μας.

Σε αυτό το πλαίσιο δεσμεύθηκε ότι θα αναλάβει, ως βουλευτής της επόμενης Βουλής, σχετική νομοθετική  πρωτοβουλία που θα περιλαμβάνει την αυστηριοποίηση των ποινών για όσους βρίσκονται σε μόνιμη παραβατική συμπεριφορά, βάζοντας τέλος στα  συνεχή φαινόμενα βανδαλισμών δημόσιων και ιδιωτικών περιουσιών και παράλληλα ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων της περιοχής.

Ο Σταμάτης Πουλής ανέφερε τα εξής: Ζητώ την στήριξή σας και σας υπόσχομαι ότι θα βρίσκομαι δίπλα σας. Ζητώ να με εμπιστεύθείτε και σας υπόσχομαι ότι δεν θα σας απογοητεύσω από την επιλογή σας στο πρόσωπό μου”

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσοι  με τίμησαν με την παρουσία τους.  Κυρίως όλους τους πολίτες τoυ Ζεφυρίου που αποδέχθηκαν την πρόσκλησή μου. Παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω για την παρουσία τους στην προεκλογική μου εκδήλωση τον Αντιδήμαρχο  κ. Γιάννη Μαυροειδάκο, τον Αντιδήμαρχο κ. Θανάση Σχίζα, τον Αναπλ. Δήμαρχο κ. Γιώργο Ραφτέλη, τον Αναπλ. Δήμαρχο κ. Βασίλη Γεωργιάδη, τον Πρόεδρο των Παιδικών Σταθμών κ. Γιώργο Κούρκουλο, τον Αντιπρόεδρο της ΔΗΜ.ΤΟ Ν.Δ. κ. Κώστα Ρίζο.

Προχωράμε τολμηρά μπροστά για την Δυτική Αττική που μας αξίζει!

Απάντηση