Σοφία Κατσίγιαννη: Ένα από τα πρόσωπα που ξεχωρίζουν στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ

Ένα από τα πρόσωπα που ξεχωρίζουν στα ανανεωμένα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ είναι υποψήφια βουλευτής της Ανατολικής  Αττικής Σοφία Κατσίγιαννη.

Η Σοφία έχει υπάρξει ενεργό μέλος της αυτοδιοίκησης από το 2010, ενώ σήμερα είναι Αντιδήμαρχος Διονύσου αλλά και αν. Γραμματέας Τομέα Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, γεγονός που εξηγεί και την αγάπη που της δείχνει ο κόσμος όπου κι αν την συναντήσει.

Νέα, δραστήρια, καταρτισμένη, διαθέτει δύο πτυχία, δύο μεταπτυχιακά και ένα διδακτορικό, με πολλά χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας η Σοφία είναι ένα πρόσωπο που μπορεί να φέρει την ανανέωση στο τελματωμένο πολιτικό σύστημα γι’ αυτό όλοι οι συντοπίτες μας που ψηφίζουν στην Ανατολική Αττική ας σημειώσουν το όνομα της.

H κ. Κατσίγιαννη αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα ορμώμενη από την ανάγκη της πολιτικής σκηνής να ανανεωθεί ώστε να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της εποχής μας μακριά από αγκυλώσεις του παρελθόντος, αλλά και από την πίστη της στο μεταρρυθμιστικό προφίλ του κινήματος υπό τη νέα ηγεσία του. 

Όπως συχνά αναφέρει θεωρεί βασικό συστατικό για ένα καλύτερο αύριο την είσοδο στην πολιτική νέων άνθρωπων, που έχουν διάθεση να βοηθήσουν, όπως επίσης και τις ικανότητες για να το πράξουν. Και αν δει κανείς το βιογραφικό, τις σπουδές (διαθέτει δύο πτυχία, δύο μεταπτυχιακά και ένα διδακτορικό) και την πορεία της μέχρι σήμερα είναι εμφανές γιατί την επέλεξε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Οι άνθρωποι που την γνωρίζουν μιλούν για μια χαρισματική και αγαπητή προσωπικότητα, εξαιρετικά μορφωμένη (διαθέτει δύο πτυχία, δύο μεταπτυχιακά και ένα διδακτορικό) , ιδιαιτέρως δραστηριοποιημένη στην ενίσχυση των ευπαθών κοινωνικά ομάδων του Δήμου Διονύσου, με πολιτική σκέψη, εμπειρία στα κοινά του τόπου, επαγγελματική κατάρτιση και πάνω απ’ όλα όραμα για το μέλλον του τόπου.

Γέννημα θρέμμα της Ανατολικής  Αττικής, ενεργή επαγγελματίας, μητέρα και εκλεγμένη στην τοπική αυτοδιοίκηση, διαθέτει τη γνώση(διαθέτει δύο πτυχία, δύο μεταπτυχιακά και ένα διδακτορικό) , την εμπειρία αλλά και την θέληση να δουλέψει μεθοδικά και αποτελεσματικά από τη μια για να πετύχει τις απαραίτητες μικρές αλλά σημαντικές νίκες που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα και την ποιότητα της ζωή των κατοίκων της Ανατολικής Αττικής και από την άλλη για να δώσει και τις μεγαλύτερες μάχες ώστε η περιφέρεια της να αποκτήσει την ανάπτυξη και την αναγνώριση που της αναλογεί και της αξίζει.

Απάντηση