Πουλής: 10,5 εκατ. από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων στον Δήμο Φυλής

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Δ. Δυτικής Αττικής Σταμάτης Πουλής σxετικά με χρηματοδότηση συνολικού ύψους 10.5 εκατ. από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Ανάπτυξης   για τα έργα:

α) ανάπλασης και αξιοποίησης αποκαταστημένων κυτάρων ΧΔΑ- ΧΥΤΑ Άνω Λιοσίων, Φυλής– Δημιουργίας Περιβαλλοντικού Πάρκου και Πάρκου ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και

β) της επισκευής και ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα του οδικού δικτύου του Δήμου Φυλής δήλωσε τα εξής:

“Η χρηματοδότηση των δύο αυτών σημαντικών έργων που έλαβε ο Δήμος Φυλής  από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Ανάπτυξης  είναι αποτέλεσμα της αμέριστης στήριξης και βοήθειας του Υπουργού Ανάπτυξης κ. Αδωνι Γεωργιάδη και της αγαστής συνεργασίας του με τον Δήμαρχο Φυλής κ. Χρήστο Παππού για την υλοποίηση των έργων που θα αλλάξουν προς το καλύτερο την περιοχή μας.

Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις,  ώστε οι συμπολίτες μας να δουν την περιοχή μας να εξελίσσεται  σταδιακά και συνεχώς με έργα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά τους και παράλληλα θα αναβαθμίζουν το περιβάλλον.

Θέλω για άλλη μία φορά να σας πω ότι είμαι εδώ. Να μιλάω με τις πράξεις μου και να προσπαθώ να λύνω τα προβλήματά σας.  Γιαυτό άλλωστε ασχολούμαι με την πολιτική. Ζητώ την στήριξή σας και σας υπόσχομαι ότι θα βρίσκομαι δίπλα σας. Ζητώ να με εμπιστεύθείτε και σας υπόσχομαι ότι δεν θα σας απογοητεύσω από την επιλογή σας στο πρόσωπό μου”

Απάντηση