ΑχαρνέςΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠρώτο Θέμα

Βίντεο σοκ από το Μενίδι: Ανήλικοι χτύπησαν συνομήλικό τους για να τον ληστέψουν

Συνεχή φαίνεται πως είναι τα περιστατικά βίας που ξεσπούν μεταξύ ανηλίκων, με το νέο να σημειώνεται στο Μενίδι όπου και μία ομάδα νεαρών ατόμων εγκλώβισε έναν 16χρονο στον δρόμο. Ο μαθητής αρνήθηκε να τους δώσει τα χρήματά του και εκείνοι του επιτέθηκε με απώτερο σκοπό να τον ληστέψουν.

Στο βίντεο – ντοκούμεντο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Open, φαίνεται η παρέα των ανηλίκων να χτυπάει στο πρόσωπο και στο σώμα τον 16χρονο που αρνήθηκε να τους δώσει τα χρήματά του. Στην καταγγελία που έκανε ο νεαρός, ο οποίος και δέχθηκε την επίθεση των συνομηλίκων του, αναφέρει πως η παρέα τον ανάγκασε να γονατίσει και να τους δώσει ό,τι έχει πάνω του.

Τι καταγγέλλει ο 16χρονος
«Έπεσα στα γόνατα, τούς είπα ότι δεν χρειάζεται, μού είπαν να βγάλω το μπουφάν μου, τούς είπα και πάλι ότι δεν χρειάζεται και μετά ξεκίνησαν να με βαρούν. Μόλις έβαλα το χέρι μου στην τσέπη μου, για να δω αν με έκλεψαν, κατάλαβα ότι μου είχαν πάρει πέντε ευρώ σε ψιλά» σημειώνει μεταξύ άλλων ο 16χρονος που δέχθηκε και τη βίαιη επίθεση.

Οι ανήλικοι δράστες τράπηκαν σε φυγή μετά και το άγριο περιστατικό όταν τους προσέγγισε ένας περαστικός, ενώ το 16χρονο θύμα κατέφυγε σε διπλανό κατάστημα της περιοχής, για να ζητήσει βοήθεια. «Αν δεν πέρναγε ένας περαστικός από εκεί πέρα, δύσκολα θα είχαν σταματήσει και πολύ εύκολα θα βρισκόμουν αυτήν την ώρα στο νοσοκομείο» προσθέτει, επίσης, ο ανήλικος.

Τι αναφέρει ο πατέρας του νεαρού θύματος

«Με πήραν τηλέφωνο από ένα μαγαζί πάνω στο Ίλιον και μού είπε μία γυναίκα ότι ο γιος μου έχει χτυπηθεί από κάποια άλλα παιδιά και τον κυνήγησαν» υπογραμμίζει ο πατέρας του.

Όπως αναφέρεται, θύμα και θύτες είχαν παρελθόν, καθώς η παρέα που τον ξυλοκόπησε τον είχαν απειλήσει και σε παλιότερο χρόνια μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, σαν να μην φτάνει αυτό, οι δράστες του άγριου περιστατικού ανάρτησαν το βίντεο του ξυλοδαρμού και στα social media, συνοδευόμενο με απειλές προς τον 16χρονο.

Απάντηση

Discover more from Parnesnews.gr

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading