Σταμάτης Πουλής: Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας και στο παράρτημα Υπ. Μεταφορών Ελευσίνας

Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει σχεδιάσει και υλοποιεί ήδη ένα ολοκληρωμένο σχέδιο εκσυγχρονισμού του Εθνικού Συστήματος Υγείας και τον Δομών του, αναβαθμίζοντας 80 Νοσοκομεία και 158 Κέντρα Υγείας, με 10.000 προσλήψεις στο ΕΣΥ και με την επέκταση των προληπτικών εξετάσεων για όλους τους συμπολίτες μας.

Συνεχίζοντας την προεκλογική του εκστρατεία, ο Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Δ. Δυτικής Αττικής επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Ελευσίνας όπου συνομίλησε με τον Επιστημονικά Υπεύθυνο  κ. Δημήτρη Τσιάνο και την Υπεύθυνη της Νοσηλευτικής  Υπηρεσίας κ. Μαρία Αντωνάρα για τις  ανάγκες τόσο σε εξειδικευμένο προσωπικό όσο και σε υλικοτεχνική υποδομή.

Τα επόμενα χρόνια μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης η Νέα Δημοκρατία και η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει σχεδιάσει και υλοποιεί ήδη ένα ολοκληρωμένο σχέδιο εκσυγχρονισμού του Εθνικού Συστήματος Υγείας και τον Δομών του, αναβαθμίζοντας 80 Νοσοκομεία και 158 Κέντρα Υγείας, με 10.000 προσλήψεις στο ΕΣΥ και με την επέκταση των προληπτικών εξετάσεων για όλους τους συμπολίτες μας.

Είμαστε στον σωστό δρόμο και χρειαζόμαστε να εργασθούμε πάνω στα θεμέλια που ήδη έχουμε χτίσει.

Αμέσως επισκέφθηκε το Παράρτημα του Υπουργείου Μεταφορών στην Ελευσίνα, όπου συνομίλησε με τους υπηρεσιακούς παράγοντες του παραρτήματος για τις ανάγκες στελέχωσής του αλλά και ψηφιοποίσης του υπηρεσιακού αρχείου τους.

Δεσμεύθηκε ότι, αν με την βοήθεια του κόσμου της Δυτικής Αττικής, εκλεγεί βουλευτής, θα δουλέψει στην κατεύθυνση να τους  δοθούν  τα απαραίτητα ψηφιακά εργαλεία που είναι για  την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Απάντηση