Πρόσωπα

Μήνυμα μεγάλης νίκης έστειλε η παρουσία των πολιτών του Ασπροπύργου στην προεκλογική εκδήλωση του Σταμάτη Πουλή στον Ασπρόπυργο

Ο Ασπρόπυργος επέλεξε  την Νέα Δημοκρατία και  τον Σταμάτη Πουλή. Σε μία  δυναμική σε παλμό εκδήλωση που συγκέντρωσε πλήθος κόσμου, επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά  ότι είναι το  φαβορί αυτών των εκλογών,  ο Σταμάτης Πουλής “κέρδισε”  την μάχη  απέναντι στην προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στον Ασπρόπυργο που πραγματοποιείτο την ίδια ώρα λίγα μέτρα πιο μακρυά.

Την προεκλογική του συγκέντρωση στον Ασπρόπυργο  πραγματοποίησε ο Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Δ. Σταμάτης Πουλής στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ασπροπύργου, την Παρασκευή 12 Μαίου 2023.

Ο Ασπρόπυργος επέλεξε  την Νέα Δημοκρατία και  τον Σταμάτη Πουλή. Σε μία  δυναμική σε παλμό εκδήλωση που συγκέντρωσε πλήθος κόσμου, επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά  ότι είναι το  φαβορί αυτών των εκλογών,  ο Σταμάτης Πουλής “κέρδισε”  την μάχη  απέναντι στην προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στον Ασπρόπυργο που πραγματοποιείτο την ίδια ώρα λίγα μέτρα πιο μακρυά.

Τον Σταμάτη Πουλή προλόγισε αυτήν την φορά ένας μαθητής της Β΄Λυκείου του ΓΕΛ Ασπροπύργου, ο Στάθης Καλιέρης. Ένας εκπρόσωπος της νέας γενιάς που με τα λόγια του τόνισε την ανάγκη οι νέοι να ασχολούνται με τα κοινά για να πάει μπροστά η χώρα μας. Τα παιδιά μας είναι ο κινητήριος μοχλός της ανάπτυξης της κοινωνίας και  πρέπει να μάθουν  να επιλέγουν, να πολεμούν για τις ιδέες τους  και να προοδεύουν.

Σε μία ακόμα ομιλία από καρδιάς που ο Σταμάτης Πουλής μας έχει συνηθίσει πλέον να κάνει,  ο κόσμος του Ασπροπύργου άκουσε τόσο για τα έργα της διακυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη όσο και για τις δεσμεύσεις του Σταμάτη Πουλή για την περιοχή της Δυτικής Αττικής και κυρίως για τον Ασπρόπυργο. Μία περιοχή στην οποία πρέπει να γίνουν πολλά  σε επίπεδο υποδομών ώστε να αναβαθμιστεί. Ειδικότερα:

  • Η ολοκλήρωση της Περιφερειακής Οδού για την διασύνδεση της Λ. Νάτο με τον Σκαραμαγκά ώστε να μην διοχετεύεται η κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων μέσα από τον Ασπρόπυργο.
  • Η Δημιουργία Κέντρου Υγείας στον Ασπρόπυργο.
  • Η ανάπλαση της παραλίας του Ασπροπύργου.
  • Η δημιουργία αθλητικών χώρων.
  • Η δημιουργία  Πανεπιστημιακών Τμημάτων του Πανεπιστημιού Δυτικής Αττικής

είναι τα έργα πάνω στα οποία θα δουλέψει από την πρώτη στιγμή, εφόσον με την βοήθεια του κόσμου, εκλεγεί στην Βουλή δεσμεύθηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Δ. Δυτικής Αττικής  Σταμάτης Πουλής.

Παράλληλα σναφέρθηκε στα μεγάλα έργα  στα οποία δούλεψε  ο ίδιος τα προηγούμενα χρόνια, ως σύμβουλος του Άδωνι Γεωργιάδη για την Δυτική Αττική  και τα οποία έβαλαν σε αναπτυξιακή τροχιά την Δυτική Αττική:

Η επαναλειτουργία των Ναυπηγείων Ελευσίνας ήταν για τον Σταμάτη Πουλή το έργο στο οποίο εργάσθηκε  με όλες του τις δυνάμεις δίπλα στον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και είδε πραγματικά την ευτυχία και την πραγματική δικαίωση του μόχθου στα πρόσωπα των εργαζομένων των Ναυπηγείων.  Οι Εργαζόμενοι των Ναυπηγείων στάθηκαν όρθιοι, άντεξαν και τώρα κοιτούν με αισιοδοξία το μέλλον τους, με προοπτική για τους ίδιους και της οικογένειές τους, με ελπίδα για το αύριο και με πρόοδο για τις ζωές τους.

Το έργο της  δημιουργίας  Φοιτητικών Εστιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής στον Δήμο Φυλής   θα δώσει στέγη σε 1100 φοιτητές και πνοή στην τοπική οικονομία με τζίρο που θα αγγίζει τα 7 εκατ. ευρώ ανά έτος. Πρόκειται για ένα έργο το οποίο αποκαλεί ο ίδιος ‘’το παιδί του’ καθώς το σχεδιάσε από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε Διευθύνων Σύμβουλος της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Δήμου Φυλής και το οποίο εγκρίθηκε, μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο, από την Διυπουργική Επιτροπή ΣΔΙΤ.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ Σταμάτης Πουλής έθεσε το σοβάρο  ζήτημα της ασφάλειας και  αναφέρθηκε μάλιστα και   σε περιστατικά όπου ομάδες Ρομά έκαιγαν και λεηλατούσαν επιχειρήσεις στον Ασπρόπυργο. Πηγαίνοντας ο ίδιος εκεί ώρα των επεισοδίων, μη φοβούμενος να αντιμετωπίσει το πρόβλημα και να κρυφτεί. Σε μία προσπάθεια από μέρους του  να αναδείξει το θέμα παρόλο που ο ίδιος δεν ήταν βουλευτής αλλά ένας απλός πολίτης  που ενδιαφέρεται για τον τόπο του.

 Σε αυτό το πλαίσιο δεσμεύθηκε ότι θα αναλάβει, ως βουλευτής της επόμενης Βουλής, σχετική νομοθετική  πρωτοβουλία που θα περιλαμβάνει την αυστηριοποίηση των ποινών για όσους βρίσκονται σε μόνιμη παραβατική συμπεριφορά, βάζοντας τέλος στα  συνεχή φαινόμενα βανδαλισμών δημόσιων και ιδιωτικών περιουσιών και παράλληλα ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων της περιοχής.

Ο Σταμάτης Πουλής έκλεισε την ομιλία του λέγοντας τα εξής: “Δεν κρύβομαι στα δύσκολα. Βγαίνω μπροστά  και θέλω να λύνω τα προβλήματά σας. Γιαυτό άλλωστε ασχολούμαι με την πολιτική. Ζητώ την στήριξή σας και σας υπόσχομαι ότι θα βρίσκομαι δίπλα σας. Ζητώ να με εμπιστεύθείτε και σας υπόσχομαι ότι δεν θα σας απογοητεύσω από την επιλογή σας στο πρόσωπό μου”

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσοι  με τίμησαν με την παρουσία τους.  Κυρίως όλους τους πολίτες τoυ Ασπροπύργου που αποδέχθηκαν την πρόσκλησή μου. Παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω για την παρουσία τους στην προεκλογική μου εκδήλωση τον Δήμαρχο Ασπροπύργου κ. Νίκο Μελετίου, την Υποψήφια Δήμαρχο Ασπροπύργου κ. Σοφία Μαυρίδη, τον Υποψήφιο Δήμαρχο Ασπροπύργου  κ. Σεραφείμ Τσόκα, τον Υποψήφιο Δήμαρχο Ασπροπύργου κ.  Γιάννη Ηλία, τον Υποψήφιο Δήμαρχο Ασπροπύργου  κ. Αλέκο Μυλωνά, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θέμι Τσόκα, τον  Αντιδήμαρχο  κ. Τάσο Παπαδόπουλο, τον Δημοτικό  Σύμβουλο κ. Θ. Τσίγκο, τα μέλη και στελέχη της ΟΝΝΕΔ Δυτικής Αττικής.

Προχωράμε τολμηρά μπροστά για την Δυτική Αττική που μας αξίζει!

Απάντηση

Discover more from Parnesnews.gr

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading