Κώτσηρας από Ζεφύρι: «Σε τροχιά προοπτικής η Δυτική Αττική, μέσα από έργα και σημαντικές κυβερνητικές παρεμβάσεις»

Στην πόλη του Ζεφυρίου παρευρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 10ης Μαΐου ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης και υποψήφιος Βουλευτής Δυτικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιώργος Κώτσηρας, όπου παρουσία ενός πολυπληθούς κοινού πραγματοποίησε ακόμη μία προεκλογική συγκέντρωση.

Στην ομιλία του ο κ. Κώτσηρας αναφέρθηκε εκ νέου στην κρισιμότητα των προσεχών εκλογών, τονίζοντας ότι η χώρα έχει ανάγκη μία σταθερή Κυβέρνηση και έναν Πρωθυπουργό που θα λαμβάνει γρήγορες και σωστές αποφάσεις. «Στις κάλπες της 21ης Μαΐου οι πολίτες θα μας δώσουν τη δύναμη να συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε αυτή την τετραετία, βάζοντας τη χώρα στο δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης.

Ο κ. Κώτσηρας αναφέρθηκε ακόμα στα πεπραγμένα και τις πρωτοβουλίες που ελήφθησαν στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, κατά τη διάρκεια της υπουργικής του θητείας, σημειώνοντας τα εξής: «Στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, αυτά τα δύο χρόνια, υλοποιήσαμε μία σειρά σημαντικών πρωτοβουλιών για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία και συνολικότερα των ευάλωτων συμπολιτών μας όπως είναι τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας, οι γυναίκες και τα παιδιά».

Σε ό,τι αφορά στη Δυτική Αττική και την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Φυλής, ο υποψήφιος Βουλευτής Δυτικής Αττικής της Ν.Δ. έκανε ειδική μνεία σε μία σειρά σημαντικών έργων και παρεμβάσεων που δρομολογήθηκαν και τα οποία έχουν άμεσο αντίκτυπο στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

«Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη κατάφερε με στοχευμένες παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες τη δρομολόγηση σημαντικών έργων υποδομής, με απώτερο σκοπό να αλλάξει η εικόνα και να αναβαθμιστεί συνολικά η Δυτική Αττική. Σήμερα, μπορούμε να μιλάμε εδώ στον Δήμο Φυλής, μεταξύ άλλων, για το εμβληματικό έργο ανάπλασης της παλαιάς χωματερής και τη δημιουργία Πάρκου Πρασίνου και Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, για το νέο Επιχειρηματικό Πάρκο Φυλής», τόνισε ο κ. Κώτσηρας, προσθέτοντας ότι αυτά τα έργα, πέραν από έντονο αναπτυξιακό και οικονομικό αποτύπωμα, αφήνουν και έναν θετικό κοινωνικό αντίκτυπο.

Ειδικότερα για το Ζεφύρι, ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης επεσήμανε ότι η περιοχή αναβαθμίζεται καθημερινά μέσα από έργα υποδομής, όπως το έργο αντιπλημμυρικής θωράκισης του ρέματος της Εσχατιάς, η βελτίωση του οδικού δικτύου της περιοχής, αλλά και η συγκοινωνιακή αναβάθμιση του Δήμου Φυλής μέσω του έργου της νέας γραμμής του Προαστιακού Σιδηροδρόμου, από τα Άνω Λιόσια μέχρι τα Μέγαρα.

Ο κ. Κώτσηρας μίλησε και για το μείζον ζήτημα της ενίσχυσης της αστυνόμευσης της περιοχής του Ζεφυρίου, τονίζοντας ότι «το συγκεκριμένο ζήτημα δεν αφορά μόνο στο Ζεφύρι και τον Δήμο Φυλής, αλλά ολόκληρη τη Δυτική Αττική. Ενισχύσαμε τις αστυνομικές δυνάμεις και τον στόλο στην περιοχή, με στόχο την ασφάλεια των συμπολιτών μας. Αδιαμφισβήτητα, στο θέμα της αστυνόμευσης χρειάζονται να γίνουν και άλλες ενέργειες – παρεμβάσεις και πάνω σε αυτό το πλαίσιο συνεχίζουμε να δουλεύουμε όλοι μαζί (Κυβέρνηση – ΕΛ.ΑΣ. – αυτοδιοικητικοί και τοπικοί φορείς)».

Καταλήγοντας ο κ. Κώτσηρας ευχαρίστησε από καρδιάς τους συμπολίτες του στο Ζεφύρι για τη θερμή ανταπόκριση και το ισχυρό μήνυμα στήριξης, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Αυτή την τετραετία δουλέψαμε όλοι μαζί για να αλλάξουμε την εικόνα του Ζεφυρίου και συνολικά της Δυτικής Αττικής. Μέσα από αυτή τη συνεργασία, αναπτύχθηκε μία σχέση εμπιστοσύνης μαζί σας, για την οποία αισθάνομαι υπερήφανος αλλά ταυτόχρονα και σίγουρος ότι θα επιβεβαιωθεί μέσα από τη ψήφο στήριξής σας προς το πρόσωπό μου, στις κάλπες της 21ης Μαΐου».

Απάντηση