Πρόσωπα

«Οργώνει» την Ανατολική Αττική ο Πέτρος Φιλίππου,για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στις 21 Μαΐου

Με συνεχείς περιοδείες, συγκεντρώσεις, επισκέψεις σε φορείς και συμμετοχή στις κεντρικές εκδηλώσεις ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δίνει τον παλμό του αγώνα για την πρωτιά το βράδυ των εκλογών. Για να έρθει η πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη η χώρα. Για να υπάρξει Δικαιοσύνη Παντού!

Παρουσία στις κεντρικές εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ

Ο Πέτρος Φιλίππου στην πρώτη γραμμή του αγώνα δίπλα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αλέξη Τσίπρα στην ομιλία του στο Λαύριο, στις Αχαρνές για τον Ποντιακό Ελληνισμό και στην παρουσίαση του κυβερνητικού προγράμματος στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου. Πάντα παρών και στις ομιλίες των υποψήφιων βουλευτών σε όλη την Ανατολική Αττική.

Ομιλία στη Βάρκιζα

Δυναμικό μήνυμα νίκης στις 21 Μαΐου έστειλε ο Πέτρος Φιλίππου με την ομιλία του στη Βάρκιζα.

Περιοδείες σε λαϊκές αγορές

Θερμή υποδοχή από τους πολίτες έχει ο πρώην δήμαρχος Σαρωνικού και πρώην Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής στις λαϊκές αγορές των Αχαρνών, Κορωπίου, Βάρκιζας, Σπάτων, Αρτέμιδος, Κερατέας που έχει επισκεφθεί μέχρι στιγμής.

Επισκέψεις σε δημαρχεία

Με ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση και πολλά θετικά μηνύματα στήριξης υποδέχθηκαν τον Πέτρο Φιλίππου οι τοπικές ηγεσίες και οι εργαζόμενοι στα δημαρχεία Αχαρνών, Παλλήνης, Ραφήνας, Σπάτων Κορωπίου και Μαρκοπούλου, αναγνωρίζοντάς του την μακρά και επιτυχημένη πορεία του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.Συναντήσεις – συζητήσεις με τους πολίτεςΔιαδίδοντας το μήνυμα για την πολιτική αλλαγή, για να υπάρξει Δικαιοσύνη Παντού, σε συναντήσεις με συντρόφους και φίλους στις Αχαρνές, στην Κερατέα, στο Λαύριο, στη Νέα Μάκρη.

Ο αγώνας συνεχίζεται μαχητικά και δυναμικά για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις εκλογές. Για να αποκτήσει η χώρα ισχυρή προοδευτική κυβέρνηση και να μπει φραγμός στα κοινωνικά ανάλγητα νεοφιλελεύθερα σχέδια της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Όλες και όλοι στις κάλπες στις 21 Μαΐου!

Απάντηση

Discover more from Parnesnews.gr

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading