Τον αντιδήμαρχο, Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιο Πρωταθλητή Στάθη Τοπαλίδη βράβευσε το 12ο Γυμνάσιο Αχαρνών

Τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιο πρωταθλητή πάλης Στάθη Τοπαλίδη τίμησε το πρωί της Πέμπτης 27 Απριλίου, το 12ο γυμνάσιο Αχαρνών (Ολυμπιακό χωριό). Σε μια συγκινητική και όμορφη εκδήλωση η διευθύντρια του γυμνασίου Μαριάνθη Πλατσή βράβευσε τον αντιδήμαρχο και αθλητή παρουσία της Ολυμπιονίκη, Βούλας Πατουλίδου η οποία διατηρεί πλέον δεσμούς με το σχολείο καθώς η αίθουσα εκδηλώσεων φέρει το όνομά της ενώ υπάρχει ετήσιο βραβείο “Βούλα Πατουλίδου” για τους μαθητές και τις μαθήτριες που διακρίνονται σε αθλητικές διοργανώσεις.

Στην εκδήλωση που έγινε προς τιμή του Στάθη Τοπαλίδη παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός ο οποίος μίλησε με θερμά λόγια για τον φίλο και συνεργάτη Στάθη Τοπαλίδη που διακρίνεται για την εργατικότητα, το πείσμα και τη μεθοδικότητά του, όπως είπε. Ο Δήμαρχος Αχαρνών και με την ιδιότητα του εκπαιδευτικού παρότρυνε τα παιδιά να έχουν στόχους, όνειρα και να προσπαθούν για την επίτευξή τους. “Ένας δικός μας άνθρωπος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ολυμπιονίκης, Στάθης Τοπαλίδης βραβεύτηκε στο 12ο Γυμνάσιο Αχαρνών για την προσφορά του στον αθλητισμό, παρουσία της διακεκριμένης αθλήτριας, Βούλας Πατουλίδου, εμπνέοντας τη νέα γενιά της πόλης μας, τα παιδιά μας, με το έργο του, το πείσμα, την επιμονή του. Οι Αχαρνές είναι ένας τόπος που παραδοσιακά, «γεννά» σπουδαίους αθλητές αλλά και ανθρώπους που ξέρουν να θέτουν στόχους, να αγωνίζονται και να πετυχαίνουν στη ζωή τους και εμείς θα είμαστε πάντα αρωγοί στις καθημερινές μάχες τους”, επισήμανε ο κ. Βρεττός.

Επίσης, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η αντιδήμαρχος Παιδείας Χριστίνα Κατσανδρή, η πρόεδρος της ΔΗΦΑ Αγγελική Ζαχαριάδη, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου όπως εκπαιδευτικοί και μαθητές.

Απάντηση