Σταμάτης Πουλής: Αυτοδύναμη Κυβέρνηση της ΝΔ για να συνεχίσει η χώρα μας την αναπτυξιακή της πορεία

O Υποψήφιος Βουλευτής Δυτικής Αττικής  Ν.Δ. Σταμάτης Πουλής, παρουσίασε μία έντονη  πολιτική δραστηριότητα,  την πρώτη  εβδομάδα της  επίσημης προεκλογικής περιόδου.

Αρχίζοντας από τις Ερυθρές – εκεί που πραγματικά ξεκινά η Δυτική Αττική – μιλώντας και συζητώντας με τους κατοίκους της περιοχής, ο Σταμάτης Πουλής μετέφερε το μήνυμα των Εκλογών της 21η Μάϊου, για ισχυρή και αυτόνομη διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Συνέχισε τον προεκλογικό του αγώνα στις Λαϊκές Αγορές της Ελευσίνας και των Μεγάρων,  όπου συζήτησε με τους πολίτες, για τα μέτρα που έχουν ληφθεί ώστε να στηριχθούν τα νοικοκυριά.

Με τους επαγγελματίες παραγωγούς και πωλητές  των λαϊκών αγορών,  όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα,  η συνεργασία του Σταμάτη Πουλή ήταν συνεχής, με απτά αποτελέσματα,  όπως ο εκσυγχρονισμός της λειτουργίας των  Λαϊκών Αγορών,  μέσω των νομοθετικών πρωτοβουλιών του Υπουργού Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

Η απόκτηση επαγγελματικής άδειας ίδιας κατηγορίας των αυγοπαραγωγών και των παραγωγών μελιού  με τους υπολοίπους επαγγελματίες πωλητές  αποτελούν μέτρα, προς όφελος της παραγωγικής και εμπορικής δραστηριότητάς τους.

Ακολούθησαν  επισκέψεις στην Πολεοδομία, την Τεχνική Υπηρεσία και το ΚΕΠ του Δήμου Μεγαρέων καθώς και στο Κέντρο Διημέρευσης  – Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες “Όλοι  Εμείς”  στην Ελευσίνα, όπου και  είχε μία παραγωγική συνάντηση και συνεργασία με την Πρόεδρο του Κέντρου κα  Αφροδίτη Φαρμάκη.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο Υπουργός Ανάπτυξης  Άδωνις Γεωργιάδης απλοποίησαν το καθεστώς εγκατάστασης και λειτουργίας όσο αφορά στα Κέντρα Διημέρευσης    – Ημερήσιας Φροντίδας  για  ΑμΕΑ , ώστε να λειτουργούν και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, με γνώμονα το συμφέρον των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες.

Στα εμπορικά καταστήματα της περιοχής της Άνω Ελευσίνας συνομίλησε τόσο με καταστηματάρχες όσο και με πολίτες για τις Εθνικές Εκλογές και πόσο σημαντικό είναι να στηρίξουν το έργο της πρώτης Διακυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ο Σταμάτης Πουλής συνέχισε τον προεκλογικό του αγώνα στην Νέα Πέραμο σε μία εξαιρετική  σε κόσμο  συγκέντρωση φίλων και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.

Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο: Αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Για να συνεχίσει η χώρα μας την αναπτυξιακή της πορεία.

Ο Σταμάτης Πουλής αναφέρθηκε στο εμβληματικό έργο της επανεκκίνησης των Ναυπηγείων Ελευσίνας,  το οποίο δίνει  ζωή σε όλη την Δυτική Αττική: Διασφαλίζοντας όλες τις υπάρχουσες θέσεις εργασίας, δημιουργώντας 1400 νέες και ενδυναμώνοντας την τοπική οικονομία, με ένα πλαίσιο συνεργασιών με τις τοπικές επιχειρήσεις.

Για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης έδωσε  έναν τεράστιο αγώνα και τον κέρδισε. Τον κερδίσαμε όλοι μας,  προς όφελος της Δυτικής Αττικής.

Από την πλευρά  του ο Σταμάτης Πουλής  τόνισε ότι  είναι εξαιρετικά περήφανος που μπόρεσε και εργάσθηκε πάνω σε αυτό το δύσκολο  έργο και πλέον τα  Ναυπηγεία Ελευσίνας λειτουργούν,  με τις καλύτερες προϋποθέσεις για όλους.

Η προσπάθεια συνεχίζεται τολμηρά μπροστά για μια ισχυρή Ελλάδα

Απάντηση