Στην λαϊκή  αγορά της Ελευσίνας ο Υποψήφιος Βουλευτής Δυτικής Αττικής Ν.Δ. Σταμάτης Πουλής

Την Λαϊκή  Αγορά Ελευσίνας επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας 24-4-2023 ο Υποψήφιος Βουλευτής Δυτικής Αττικής Ν.Δ. Σταμάτης Πουλής, όπου συνομίλησε με τους παραγωγούς και τους πολίτες.

Η συνεργασία του Σταμάτη  Πουλή με τους επαγγελματίες παραγωγούς και πωλητές  των λαϊκών αγορών,  όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα,  ήταν συνεχής, με απτά αποτελέσματα,  όπως ο εκσυγχρονισμός της λειτουργίας των  Λαϊκών Αγορών,  μέσω των νομοθετικών πρωτοβουλιών του Υπουργού Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

Ειδικότερα η  απόκτηση επαγγελματικής άδειας ίδιας κατηγορίας των αυγοπαραγωγών και των παραγωγών μελιού  με τους υπολοίπους επαγγελματίες πωλητές  αποτελούν μέτρα, προς όφελος της παραγωγικής και εμπορικής δραστηριότητάς τους.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του συνομίλησε επίσης  με πολίτες και εξέθεσε τα μέτρα της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Υπουργού Ανάπτυξης κ. Αδωνι Γεωργιάδη,  αναφορικά με την αντιμετώπιση της ακρίβειας.  Πολιτική που αποτελεί προτεραιότητα για την  Νέα Δημοκρατία.

Μετά την επίσκεψη στην Λαϊκή Αγορά  επισκέφθηκε το  Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες “Όλοι  Εμείς”  στην Ελευσίνα, όπου και  είχε μία παραγωγική συνάντηση και συνεργασία με την Πρόεδρο του Κέντρου κα  Αφροδίτη Φαρμάκη.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο Υπουργός Ανάπτυξης  Άδωνις Γεωργιάδης απλοποίησαν το καθεστώς εγκατάστασης και λειτουργίας όσο αφορά στα Κέντρα Διημέρευσης    – Ημερήσιας Φροντίδας  για  ΑμΕΑ , ώστε να λειτουργούν και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, με γνώμονα το συμφέρον των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες.

Απάντηση