Δήλωση του Σταμάτη Πουλή μετά από ακόμα μία δικαίωσή του από την Δικαιοσύνη, μετά από τις ψευδείς καταγγελίες του Παύλου Πολάκη

Οι ψεύτικες κατηγορίες του Παύλου Πολάκη για εμένα και τη σύζυγό μου διαβιβάσθηκαν στην Οικονομική Αστυνομία   και ελέγχθησαν. Δικαιώθηκαμε  για ακόμα μία φορά.

Κανένας άλλος απλός πολίτης δεν έχει ελεγθχεί τόσο πολύ στη ζωή του όσο εγώ και η σύζυγος μου  και αυτή   η δικαίωσή  μας  είναι ένα ακόμα χτύπημα στις συκοφαντίες του Παύλου Πολάκη.

“Πολλές φορές έχω πει ότι στη δική μου ζωή υπάρχει «το βρόμικο ΄18».

Τότε ξεκίνησε η στοχοποίησή μου από τον Παύλο Πολάκη και τον παρακρατικό μηχανισμό του, επειδή δεν υπέκυψα στους εκβιασμούς του να πω ψέματα στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία, εις βάρος του Άδωνι Γεωργιάδη και άλλων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας. Στόχος τους ήταν να πλήξουν την Νέα Δημοκρατία ώστε να εμποδίσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να γίνει Πρωθυπουργός το 2019.  

Τι και αν και ο Πολάκης ξεκίνησε  τότε την επιχείρηση  εξόντωσής μου σε όλα τα επίπεδα εγώ ΣΤΑΘΗΚΑ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ!

Και έχω δικαιωθεί έως και σήμερα για όλες τις κατηγορίες που μου είχε κατασκευάσει εναντίον μου  ο Πολάκης και οι συν αυτώ.

Σήμερα άλλη μία δικαίωση ήρθε   για εμένα, υπενθυμίζοντας  για ακόμα μία φορά,  ότι όποιος σκάβει το λάκκο του άλλου με ψέμματα και χυδαιότητες πέφτει ο ίδιος μέσα.

Οι  ψευδείς κατηγορίες του Παύλου Πολάκη για εμένα και τη σύζυγό μου διαβιβάσθηκαν στην Οικονομική Αστυνομία   και ελέγχθησαν. Δικαιώθηκαμε  για ακόμα μία φορά.

Η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας προέβη  σε φορολογικό έλεγχο, σύμφωνα με τον οποίο δεν προκύπτει περίπτωση διάπραξης εγκλήματος φοροδιαφυγής και δεν  συντρέχει περιστατικό απόκρυψης  περιουσιακών στοιχείων ή φορολογητέου εισοδήματος δικό μου  και της συζύγου μου   και η υπόθεση αρχειοθετείται, ως ουσία αβάσιμη.

Κανένας άλλος απλός πολίτης δεν έχει ελεγθχεί τόσο πολύ στη ζωή του όσο εγώ και η σύζυγος μου  και αυτή   η δικαίωσή  μας  είναι ένα ακόμα χτύπημα στις συκοφαντίες του Παύλου Πολάκη.

Προχωράμε μπροστά ευχαριστώντας τον Θεό και  όλους όσοι μας στήριξαν και μας στηρίζουν σε όλα αυτά που  βιώσαμε και βεβαίως δεν δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Γιατί στις αθλιότητες, εμείς απαντάμε με την αλήθεια!

Γιατί στο τέλος πάντα το Φως νικά το σκοτάδι!”

Τολμηρά Μπροστά!

Απάντηση