Βανδή και Μενιδιάτης τα έδωσαν όλα στο πανηγύρι στις Αχαρνές!
Γιατί όταν η Δέσποινα Βανδή μοιράζει απλόχερα το ταλέντο της γίνεται χαμός ακόμη και στα πανηγύρια!
Η Δέσποινα Βανδή έδωσε μια μαγική συναυλία στην κεντρική πλατεία Αχαρνών για το φετινό πανηγύρι της Ζωοδόχου Πηγής και αποθεώθηκε από τον κόσμο!
Το βράδυ της Πέμπτης (20-04) το κέφι στο Δήμο απογειώθηκε καθώς στη σκηνή, λίγο μετά τις 10 το βράδυ, ανέβηκε η Δέσποινα Βανδή. Η καταξιωμένη τραγουδίστρια με τη παρέα της ξεσήκωσε το κοινό με τις επιτυχίες της ενώ η Δέσποινα για μια ακόμη φορά έκανε μια απίθανη εμφάνιση. Επέλεξε ένα wide leg παντελόνι, το οποίο συνδύασε με μαύρο τοπ και ριγέ blazer!





Ο Χρήστος Μενιδιάτης, το “δικό” μας παιδί χάρισε αξέχαστες μουσικές στιγμές στον κόσμο που γέμισε ασφυκτικά την Κεντρική Πλατεία της πόλης μας.
Η 2η μέρα των εκδηλώσεων κύλησε με τον πιο όμορφο τρόπο με τους καλλιτέχνες να εντυπωσιάζονται από τη συμμετοχή του κόσμου και την ενέργειά του.



