Εκδήλωση παρουσίασης του κυβερνητικού έργου του υπουργείου ανάπτυξης στα Ναυπηγεία Ελευσίνας – Παρόν και Σταμάτης Πουλής

Με κεντρικό σύνθημα “2019-2023: Ανάπτυξη για την Ελλάδα, Ανάπτυξη για Όλους” πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του Κυβερνητικού Έργου  του Υπουργείου Ανάπτυξης & Eπενδύσεων στα Ναυπηγεία Ελευσίνας.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Άδωνις Γεωργιάδης και όλη η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης  ανέλυσαν τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις του Υπουργείου Ανάπτυξης που πέτυχαν ιστορικά ρεκόρ σε  επενδύσεις, εξαγωγές και απορρόφηση ΕΣΠΑ.

Από την πλευρά του ο Υποψήφιος Βουλευτής Δυτικής Αττικής Ν.Δ Σταμάτης Πουλής σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει δήλωσε τα εξής:

Σε ένα κατάμεστο χώρο των Ναυπηγείων  Ελευσίνας γράφτηκε ο απολογισμός της δουλειάς του Άδωνι Γεωργιάδη και όλης της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Ανάπτυξης τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Τα Ναυπηγεία Ελευσίνας μας καλοδέχθηκαν και εκεί ακούσαμε τα έργα της προόδου και της ανάπτυξης που πέτυχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η Κυβέρνησή του.

Ακούσαμε απλούς εργάτες και εργαζόμενους να περιγράφουν πως διασώθηκαν οι δουλειές τους και ζουν  πλέον αξιοπρεπώς τις οικογένειές τους.

Ακούσαμε αυτούς τους ανθρώπους του μόχθου και της δουλειάς που θέλουν να κοιτούν ψηλά και να προοδεύουν να μιλούν μέσα από την καρδιά τους για την βελτίωση της ζωής τους.

Γιάυτό αξίζει να παλεύουμε όλοι μας.

Για να πηγαίνουμε πιο ψηλά και μόνο μπροστά

Απάντηση