«Καθάρισε» πάλι για το Δήμο Φυλής ο Θανάσης Μπούρας

Με αστραπιαίες ενέργειες ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Μπούρας πέρασε από τη Βουλή, την Τρίτη, 12 Απριλίου 2023,  τελευταία μέρα της κοινοβουλευτικής περιόδου, μια κρίσιμη τροπολογία που λύνει τα χέρια του Δήμου Φυλής. 

Η τροπολογία αφορά σε ορθή ερμηνεία διάταξης του Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων (ΚΕΔΕ), η οποία εμπόδιζε την ένταξη μιας παλιάς οφειλής του πρώην Δήμου Άνω Λιοσίων, ύψους 9 εκατ. Ευρώ, στη συνολική ρύθμιση των οφειλών προς το Δημόσιο που έκανε ο Δήμος Φυλής, το 2015.

Όμως ο Θανάσης Μπούρας ήταν, για ακόμα μια φορά, εκεί που τον χρειαζόταν η εκλογική του περιφέρεια και χάρη στο κύρος και την εκτίμηση που απολαμβάνει από όλες τις πτέρυγες της Βουλής έκανε το χρέος του, δίνοντας αίσιο τέλος σε μια αγχωτική διαδικασία τεσσάρων ημερών. 

Τις θερμές του ευχαριστίες εξέφρασε, δημόσια, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς. «Ο Πρόεδρος έδειξε, για μια ακόμα φορά, ότι μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία για να βοηθήσει τους Δήμους και τους δημότες. Τον ευχαριστώ δημόσια γιατί με την ικανότητα και την εμπειρία του δίνει πάντα λύσεις. Αυτό που με εντυπωσίασε, περισσότερο, είναι η εμπιστοσύνη που απολαμβάνει τόσο από την Κυβέρνηση, όσο και από τους βουλευτές όλων των κομμάτων», δήλωσε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.

Απάντηση