Δυναμική έναρξη του προεκλογικού αγώνα για τον Πέτρο Φιλίππου στην Κερατέα

Δυναμική έναρξη του προεκλογικού αγώνα για τον Πέτρο Φιλίππου στην Κερατέα Στην κατάμεστη αίθουσα του Οινοποιείου Παπανικολάου στην Κερατέα έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα για την προεκλογική περίοδο ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου.

Μέσα σε θερμό κλίμα, βρισκόμενος «ανάμεσα σε φίλους», όπως τόνισε ο πρώην δήμαρχος Σαρωνικού, μίλησε για το διακύβευμα των εκλογών της 21ης Μαΐου και την τεράστια σημασία που έχει για το μέλλον της χώρας, αλλά και τοπικά για την Ανατολική Αττική η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. «Θέλουμε από τις πρώτες εκλογές να συσταθεί προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας», σημείωσε.

Στην ομιλία του επικέντρωσε στα σημαντικά κοινωνικά προβλήματα που υπάρχουν σήμερα και παρουσίασε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για την αντιμετώπισή τους. Έκανε σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση υπογραμμίζοντας πως τα παρά τα όσα διατεινόταν όχι μόνο απέτυχε σε όλα τα επίπεδα, αλλά με τις πρακτικές της έχει «κουρελιάσει» τους θεσμούς και τη Δημοκρατία. Έκρουσε τον «κώδωνα του κινδύνου» για το νερό τονίζοντας ότι τυχόν ιδιωτικοποιήσεις των δικτύων ύδρευσης θα έχουν πολύ δυσμενέστερες συνέπειες στην Ανατολική Αττική σε σύγκριση με άλλες περιοχές του λεκανοπεδίου.

Έδωσε έμφαση στην ανάγκη ενίσχυσης των Κέντρων Υγείας και στον αγώνα που πρέπει να δοθεί για τη δημιουργία νοσοκομείου στην Ανατολική Αττική, αλλά και στα ζητήματα του χωροταξικού και των συγκοινωνιών που επιζητούν λύσεις. Εξέφρασε τέλος τη βεβαιότητά του για την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις εκλογές «για να υπάρξει Δικαιοσύνη Παντού», όπως τόνισε.

Απάντηση