Αλέξανδρος Ανδριώτης και Σταματία Καστάνη Υποψήφιοι με την παράταξη του Γιώργου Χιώτη

Το όραμα για μια πόλη δίχως παρωπίδες, δίχως δεσμά που να την κρατούν στο παρελθόν, αλλά κυρίως μια πόλη που δεν χρωστάει «γραμμάτια» σε κανέναν, ενστερνίστηκαν και γι αυτό συστρατεύονται με τον Γιώργο Χιώτη και την Ανεξάρτητη Παράταξη «Μαζί για τις Αχαρνές» ο Αλέξανδρος Ανδριώτης και η Σταματία Καστάνη! Και οι δυο αξιόλογες προσωπικότητες με ενεργό δράση στα κοινά των Αχαρνών όχι από θέσεις του «φαίνεσαι» αλλά από θέσεις προσφοράς!

Ο Αλέξανδρος Ανδριώτης ήταν Υποψήφιος Βουλευτής Αν. Αττικής με την Ένωση Κεντρώων, ενώ η Σταματία Καστάνη είναι γνωστή στης Αχαρνές καθώς δραστηριοποιείται ως Λογίστρια στην πόλη.
Δυο λόγια από τους ίδιους τους Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους:
Ποιος είναι ο Αλέξανδρος Ανδριώτης: «Η ενασχόλησή μου με τα κοινά και τον Δήμο Αχαρνών αυτή την φορά δεν είναι πρόσφατη, ούτε πρόσκαιρη. Την έχω επιλέξει ως τόπο εργασίας και κατοικίας. Την “αλωνίζω” κάθε μέρα λόγω του επαγγέλματός μου και γνωρίζω -εδώ και χρόνια- τα στάσιμα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Η “σκούφια” μου όμως κρατά από πολλά και διαφορετικά σημεία του ελληνικού ορίζοντα προσφέροντάς μου εμπειρίες ζωής.
Γεννήθηκα στην Ρόδο με πατέρα από την Κέρκυρα και προγόνους από το νησιωτικό σύμπλεγμα της χώρας μας. Μεγάλωσα, όμως, στην Πελοπόννησο και στη συνέχεια ήρθα στην Αθήνα για να φοιτήσω σε Σχολή Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής.
Ασχολούμαι με το χώρο της εστίασης από τη δεκαετία του 80 και σήμερα εκτελώ χρέη διευθύνοντος συμβούλου σε εταιρεία catering, ενώ στο παρελθόν δημιούργησα τη δική μου σειρά ποιοτικών χειροποίητων προϊόντων που εξήγαγα στο εξωτερικό.
Η τριβή μου με την πολιτική έχει ξεκινήσει από τα νεανικά μου χρόνια. Οι ανησυχίες και οι προβληματισμοί δεν μου επέτρεψαν ποτέ να επαναπαυτώ. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούμαι πιο ενεργά μέσω του κοινοβουλευτικού κόμματος της Ένωσης Κεντρώων με το οποίο κατέβηκα υποψήφιος βουλευτής στην Περιφέρεια Αττικής.
Είμαι πατέρας δύο κοριτσιών. Ασχολούμαι με την τέχνη κι έχω διοργανώσει αξιόλογα events για καλλιτέχνες.
Έμπνευσή μου η φράση του Άλμπερτ Αϊνστάιν: “Μάθε από το χθες, ζήσε για το σήμερα, να ελπίζεις για το αύριο. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να μην σταματάς να αμφισβητείς

Ποια είναι η Σταματία Καστάνη: «Ονομάζομαι Καστάνη Σταματία, εργάζομαι στις Αχαρνές ως λογίστρια από το 2008 εως και σήμερα,με σπουδές σε Δ.ΙΕΚ ειδικότητας υπάλληλος φοροτεχνικου γραφείου , απόφοιτη τεχνικού εκπαιδευτηρίου με ειδίκευση υπάλληλος οικονομικών υπηρεσιών.
Αποφάσισα να κατέβω ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη Μαζί για τις Αχαρνές με υποψήφιο Δήμαρχο τον Χιώτη Γεώργιο, με σκοπό να συνεισφέρω στον δήμο.»
Ο Γιώργος Χιώτης δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος αλλά και ικανοποιημένος που το όραμα μου για μια καλύτερη πόλη αγκαλιάζουν μέρα με την μέρα όλο και περισσότεροι αξιόλογοι συνδημότες μας. Συνδημότες που η λέξη «δίνω» και όχι «παίρνω» είναι στην αρχή του λεξιλογίου τους και των ηθικών αρχών τους! Τους ευχαριστώ και δεσμεύομαι πως θα συνεχίσουμε με τον ίδιο παλμό και πυγμή για μια πόλη που θα αλλάξει!»

Απάντηση