Αχαρνές

Δήμος Αχαρνών: Απέκτησε 7 νέα απορριμματοφόρα από το πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ

Επτά (7) νέα απορριμματοφόρα οχήματα σύγχρονης τεχνολογίας παρέλαβε, την Πέμπτη 6 Απριλίου, ο Δήμος Αχαρνών με σκοπό την ενίσχυση της Δ/νσης Καθαριότητας για την αποκομιδή και μεταφορά των απορριμμάτων. Η προμήθεια ύψους 1,2 εκατ. ευρώ έγινε στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου στην πρόσκληση του Προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ για την προμήθεια απορριμματοφόρων οχημάτων, μηχανημάτων έργου και συνοδευτικού εξοπλισμού.

Τα απορριμματοφόρα αυτά είναι φορτηγά οχήματα , χωρητικότητας 16 τόνων,  με διαστάσεις κατάλληλες ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη δυνατή ευελιξία για κίνηση τόσο μέσα στην πόλη, όσο και έξω από αυτή.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός, μετά την παραλαβή των οχημάτων ,τόνισε: «Η Δημοτική Αρχή καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καθαριότητα του Δήμου. Χρειάστηκε να ξεπεράσουμε πολλές δυσκολίες και να αντιμετωπίσουμε σημαντικές καθυστερήσεις για περισσότερο από δύο χρόνια. Τελικά όμως τα νέα οχήματα είναι εδώ και πλέον θα ενισχύσουν τη Διεύθυνση Καθαριότητας, αναβαθμίζοντας σημαντικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Ο πιο δύσκολος αγώνας ήταν να κρατήσουμε την πόλη μας καθαρή. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου και το προσωπικό που συνέβαλαν στην επίτευξη και αυτού του στόχου.Με έργα και πράξεις, εργαζόμαστε καθημερινά για τον Δήμο που ονειρευόμαστε».

Απάντηση

Discover more from Parnesnews.gr

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading