Σταμάτης Πουλής από τα Ναυπηγεία Ελευσίνας: Προχωράμε για την Δυτική Αττική που μας αξίζει

Σήμερα το πρωί συμμετείχα  στην επίσκεψη που πραγματοποίησε ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Άδωνις Γεωργιάδη, στο πλαίσιο των εργασιών ανέλκυσης της Δεξαμενής Νο1 στα Ναυπηγεία Ελευσίνας.

Eίχα την χαρά να βρεθώ  με πλήθος κόσμου   όπου ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Αδωνις Γεωργιάδης  και ο Πρόεδρος της ONEX  κ. Πάνος Ξενοκώντας επέβλεψαν  την πρόοδο των εργασιών στα Ναυπηγεία  και συζήτησαν με τους εργαζομένους τα πεπραγμένα του 1ου τριμήνου της ενδιάμεσης επαναλειτουργίας και αποκατάστασής τους .

Εργαζόμενοι των Ναυπηγείων, στελέχη της εταιρείας,  ο Δήμαρχος Ελευσίνας κ. Α. Οικονόμου, ο Λιμενάρχης Ελευσίνας κ. Α. Γραμματέας, η Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ν.Δ.  Δυτ. Αττικής κα Κούλα Παραδείση αλλά και πολλά τοπικά στελέχη ήταν εκεί καθώς το στοίχημα της αναγέννησης των Ναυπηγείων αφορά στο σύνολο της τοπικής  κοινωνίας της Δυτικής Αττικής, οδηγώντας σε ανάπτυξη όλο το παράκτιο μέτωπο   αλλά και την ευρύτερη περιοχή από τα Μέγαρα, την Μάνδρα τον Ασπρόπυργο και την Φυλή.

Στα Ναυπηγεία σήμερα πραγματοποιούνται εργασίες αποκατάστασης των δεξαμενών, εργασίες  συντήρησης και αποκατάστασης του  μηχανολογικό και τεχνολογικού εξοπλισμού.  Επισκευάζονται, αποκαθίστανται και συντηρούνται μηχανήματα που είχαν να δουλέψουν 20 χρόνια. Εκτελούνται έργα περιβαλλοντικής αποκατάστασης. Ταυτόχρονα  τα Ναυπηγεία Ελευσίνας έχουν υποδεχθεί  11 συνολικά πλοία έως και σήμερα για επισκευή και συντήρηση.

Αυτό είναι μία τεράστια επιτυχία της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και της εντατικής δουλειάς του Α. Γεωργιάδη και του Ν. Παπαθανάση και βεβαίως των εργαζομένων των Ναυπηγείων που στήριξαν αυτήν την προσπάθεια. Από την πλευρά μου αισθάνομαι υπερηφάνεια  για την συμμετοχή μου τα τελευταία 3 χρόνια σε όλη  αυτήν την προσπάθεια και ταυτόχρονα ικανοποίηση που βλέπουμε την συγκίνηση και τα χαμόγελα στα πρόσωπα των εργαζομένων  και των οικογενειών τους.

Προχωράμε για την Δυτική Αττική που μας αξίζει. Ενωμένοι όλοι μαζί!

Απάντηση