ΠρόσωπαΠρώτο Θέμα

Σταμάτης Πουλής: Στοχεύω να μιλάω με έργα και πράξεις

Στην Κυριακάτικη Εφημερίδα “ΜΠΑΜ” και τον  δημοσιογράφο Πέτρο Κουσούλο μίλησε  ο Σταμάτης Πουλής για τα  μεγάλα αναπτυξιακά έργα που υλοποιούνται στην Δυτική Αττική, τις ερχόμενες Εθνικές Εκλογές , τη μάχη που θα δώσει η Νέα Δημοκρατία καθώς και τις πρόσφατες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ με την “επιστροφή” του Παύλου Πολάκη στα ψηφοδέλτια του κόμματός του.

Η δημιουργία εμβληματικών έργων παράλληλα με την επαναλειτουργία των Ναυπηγείων Ελευσίνα εξελίσσουν την περιοχή και την επανατοποθετούν στον χάρτη των μεγάλων ευκαιριών και της ανάπτυξης.

Η μεγάλη επιτυχία της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και ο προσωπικός αγώνας του Άδωνι Γεωργιάδη αναφορικά με τα Ναυπηγεία Ελευσίνας και την εξεύρεση ενός δυναμικού επενδυτικού σχήματος όπως είναι η ΟΝΕΧ Shipyards δίνουν ζωή και δυναμώνουν την οικονομία της περιοχής.  Πρόκειται για μία τεράστια επένδυση ύψους 170 εκατ. Ευρώ που διασφαλίζει  τόσο το σύνολο των υπαρχουσών θέσεων εργασίας όσο και την δημιουργία  1400 νέων θέσεων καλά και σταθερά αμειβόμενων.  Μία επένδυση που θα δημιουργήσει έναν μεγάλο κύκλο εργασιών για της βιομηχανίες της περιοχής και τζίρο για τις μικρομεσσαίες επιχειρήσεις.

Για το εμβληματικό έργο της Δημιουργίας των Φοιτητικών Εστιών του Πανεπιστημίου της Δυτικής Αττικής στον Δήμο Φυλής ανέφερε ότι αυτό θα είναι ένα κύτταρο εκπαίδευσης, γνώσης, πολιτισμού και  ανάπτυξης που θα αλλάξει όχι μόνο το οικονομικό αλλά και το κοινωνικό πρόσωπο της Δυτικής Αττικής. Περιγράφεται αυτό το έργο σαν ένα “Μικρό Ελληνικό” μία πόλη μέσα στην πόλη.

 Ένα έργο που σύμφωνα με μελέτες θα αποφέρει στην τοπική κοινωνία ετήσιο τζίρο ύψους 7 εκατ. Ευρώ και παράλληλα θα δημιουργήσει εκατοντάδες θέσεις εργασίας τόσο κατά το στάδιο της κατασκευής του όσο και κατά την λειτουργία του.

Το στοίχημα της επόμενης ημέρας για την Δυτική Αττική είναι η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας σταθερών και καλά αμειβόμενων ώστε οι νέοι άνθρωποι  να προοδεύουν  και να παραμείνουν στον τόπο μας.

Σχετικά με το διακύβευμα των ερχόμενων Εθνικών, ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα και στην ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αυτό είναι ότι  οι πολίτες αντιλαμβάνονται ότι η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως Πρωθυπουργός είναι η πιο δυνατή επιλογή για να καταφέρει η χώρα μας να αλλάξει και να αλλάξει δραστικά.  Έχουμε πετύχει πολλά και θα πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια δύναμη και ζήλο και στην επόμενη τετραετία τα έργα που βρίσκονται σε τροχιά υλοποίησης. Αυτό είναι το δικό μας στοίχημα: να μην αφήσουμε να μηδενιστεί το έργο που έχουμε κάνει  και όσα έχουμε συλλογικά πετύχει ως κοινωνία.

Σχετικά με τον Παύλο Πολάκη και την επιστροφή του στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε ότι  Πολακισμός  σημαίνει τοξικότητα, εκχυδαϊσμός της πολιτικής ζωής, ψέμματα και κατασκευές ενόχων μέσω καθεστωτικών πρακτικών και ενεργειών. Από κατήγορος έχει μετατραπεί σε κατηγορούμενος για όσα ψέμματα και κατηγορίες είχε κατασκευάσει εναντίον του Σταμάτη Πουλή . Και αυτό  αποτελεί την μεγαλύτερη δικαίωση. Ο Σταμάτης Πουλής και με την βούλα της ελληνικής δικαιοσύνης ξεσκέπασε το πραγματικό πρόσωπο του Παύλου Πολάκη   Και αυτό  είναι η μεγαλύτερα δικαίωση  αλλά ταυτόχρονα και νίκη στον  άνισο και βρώμικο αγώνα που έζησε  ό ίδιος επί ημερών παντοδυναμίας του.  Ηθικά, πολιτικά και ανθρώπινα ο Παύλος Πολάκης θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από όλους όσους άδικα κατηγόρησε και αθωώθηκαν. Θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τον  Άδωνι Γεωργιάδη, τον  Αντώνη Σαμαρά, τον Παναγιώτη Πικραμένο, τον Ευάγγελο Βενιζέλο, τον Ανδρέα Λοβέρδο, από τον Σταμάτη Πουλή  προσωπικά και τέλος από την σύζυγο του Γιάννη Στουρνάρα την Λίνα Νικολοπούλου. Αυτό σημαίνει πραγματική συγγνώμη.

Απάντηση

Discover more from Parnesnews.gr

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading