Πρόσωπα

Απατζίδη: Το ΜέΡΑ25 λέει τα πράγματα με το όνομά τους, για αυτό ενοχλεί

Η βουλεύτρια του ΜέΡΑ25, Μαρία Απατζίδη, καλεσμένη στο διαδικτυακό ραδιόφωνο “ΟΚ Web Radio ” και στην εκπομπή “πολιτικοΛΟΓΟΣ” με τον Θωμά Μαρκόπουλο, μιλά για τις επικείμενες εθνικές εκλογές και την πιθανότητα υπηρεσιακής κυβέρνησης.

Η κα Απατζίδη τονίζει ότι ο λαός ζητά ενότητα της αριστεράς, την οποία επεδίωξε το ΜέΡΑ25 προσκαλώντας σε διάλογο όλα τα κόμματα του προοδευτικού τόξου. Η πρόταση αυτή δυστυχώς δεν βρήκε ανταπόκριση στα συστημικά κεντρώα-κεντροαριστερά κόμματα. Αντίθετα, παρατηρούνται περίεργες προσεγγίσεις, όπως λόγου χάρη του κου Τσίπρα με τον κο Στουρνάρα, ενώ στην ψήφιση της ιδιωτικοποίησης του νερού κάποιοι επέλεξαν την αποχή αντί για το ΟΧΙ. Αυτό κατά τη γνώμη της φανερώνει ότι δεν υπάρχει πρόθεση ή δυνατότητα σύγκρουσης με τα μεγάλα συμφέροντα εκ μέρους των μεγάλων κομμάτων.

Στη συνέχεια η κα Απατζίδη μιλά για την εκλογική της περιφέρεια που απλώνεται σε 13 δήμους , από τις Αχαρνές ως τον Σαρωνικό και από τον Διόνυσο ως τα Σπάτα, σημειώνοντας ότι κάποια προβλήματα είναι κοινά για όλους τους δημότες της Ανατολικής Αττικής, σε όποια κοινωνική τάξη και αν ανήκουν.

Κλείνοντας, η βουλεύτρια επισημαίνει την αξία της Συμμαχίας για τη Ρήξη με πρωτοβουλία του ΜέΡΑ25 και με τη συμβολή των αγωνιστών της ΛΑΕ, μια Συμμαχία για την ενότητα, ενάντια στα μνημόνια και στην απαξίωση – εγκατάλειψη – εκποίηση των δημόσιων δομών οι οποίες οδήγησαν, μεταξύ άλλων, και στο προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη.

Απάντηση

Discover more from Parnesnews.gr

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading