Γ. ΧΙΩΤΗΣ: Μετά από πολιτική παρέμβαση αποκαταστάθηκε μέρος των βλαβών του 25ου Δημοτικού

Δελτίο Τύπου της παράταξης «Μαζί για τις Αχαρνές»

Με ιδιαίτερη χαρά αλλά και ικανοποίηση πως η φωνή μας ακούστηκε, ενημερωθήκαμε το πρωί της Δευτέρας 20 Απριλίου ότι συνεργεία του Δήμου Αχαρνών τοποθέτησαν τα απαραίτητα προστατευτικά πορτάκια στους πυλώνες ρεύματος του προαυλίου χώρου του 25ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών. Μετά από παρέμβαση της παράταξης “Μαζί για τις Αχαρνές” και προσωπικά του Επικεφαλής Γιώργου Χιώτη τα συνεργεία κάλυψαν τα καλώδια που βρίσκονταν εκτεθειμένα προς τους μικρούς μαθητές θέτοντας έτσι σε κίνδυνο την ασφάλεια τους.

Απομένει να αντικατασταθεί άμεσα ο παλαιός καυστήρας θέρμανσης, να τοποθετηθεί εκ νέου το κλεμμένο εδώ και καιρό αλεξικέραυνο αλλά και να αποκατασταθούν οι ρωγμές σε αίθουσες του σχολικού συγκροτήματος μαζί φυσικά με τον απαραίτητο αντισεισμικό έλεγχο.

Ο Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης & υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών Γιώργος Χιώτης δήλωσε: “Είμαστε χαρούμενοι που τα συνεργεία του δήμου ενήργησαν άμεσα, είμαστε όμως ταυτόχρονα και δυσαρεστημένοι που χρειάστηκε πολική παρέμβαση για να αποκατασταθούν βλάβες σε σχολεία της πόλης μας. Παρόλα αυτά εμείς θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε τα προβλήματα, δίνοντας παράλληλα λύσεις, αλλά δεν θα παραλείπουμε να επικροτούμε και τα θετικά”

Απάντηση