Αχαρνές: Φορτηγό κόλλησε κάτω από γέφυρα

«Σφήνωμα» φορτηγού σε γέφυρα σημειώθηκε τις πρωινές ώρες της Τρίτης 21 Μαρτίου, στις Αχαρνές , με αποτέλεσμα να προκληθούν προβλήματα στην ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας.

Το συμβάν σημειώθηκε γύρω στις 9.30 μ.μ. στη συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλως και Κωστή Παλαμά, όταν το φορτηγό δεν κατάφερε να διέλθει κάτω από τη σιδηροδρομική γέφυρα που βρίσκεται στο σημείο -και από την οποία περνάει ο Προαστιακός- με αποτέλεσμα να «σφηνώσει», όπως αναφέρει το carandmotor.gr.

Ενδεχομένως, ο οδηγός του βαρέως τύπου οχήματος δεν έκανε σωστή εκτίμηση της κατάστασης, θεωρώντας ότι η νταλίκα θα μπορούσε να περάσει απρόσκοπτα κάτω από τη γέφυρα «Κωστή Παλαμά».

Ίσως, επίσης, δεν διέκρινε εγκαίρως και την κίτρινου χρώματος πινακίδα πάνω στη γέφυρα, η οποία γνωστοποιεί στους χρήστες ότι απαγόρευεται η διέλευση σε οχήματα ύψους άνω των 3,70 μέτρων.

Από το «σφήνωμα» τoυ φορτηγού στη γέφυρα δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός. Το όχημα, ωστόσο, υπέστη ζημιές, με τις μεγαλύτερες να καταγράφονται στο πίσω μέρος του και συγκεκριμένα στη θύρα φόρτωσης/εκφόρτωσης.

Προσώρας δεν είναι γνωστό αν έχει απομακρυνθεί η νταλίκα από το σημείο.

Απάντηση