Η ΔΗΚΕΑ γράφει την δική της νέα ιστορία

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αχαρνών έχει γυρίσει σελίδα στην ιστορία της εδώ και αρκετό καιρό. Παρότι η πανδημία της στέρησε ένα διάστημα την ενεργό δράση, η Διοίκηση της ΔΗΚΕΑ με πρωτεργάτη τον Πρόεδρο Γιάννη Νίκα και υπό τις οδηγίες του Δημάρχου Σπύρου Βρεττού, κατάφερε να μετατρέψει την δημοτική επιχείρηση σε ένα δυνατό κύτταρο με δράσεις προς όλους τους πολίτες. Πλέον η ΔΗΚΕΑ δεν είναι μόνο χώρος εκμάθησης καλλιτεχνικών, κάτι που έκανε κ κάνει με μεγάλη επίσης επιτυχία, αλλά και χώρος προσφοράς προς τον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη. Το Κοινωνικό Φροντιστήριο είναι ένα εγχείρημα που αγκάλιασαν οι δημότες, μια πρωτοβουλία που πραγματικά στηρίζει την παιδεία.

Όλα τα παραπάνω και πολλά ακόμη, όπως εκδηλώσεις πολιτισμού, αναγέρθηκαν στην εκδήλωση για την κοπή της πατροπαράδοτης βασιλόπιτας της ΔΗΚΕΑ το βράδυ της Παρασκευής στην αίθουσα «Μάριος Δημήτριος Σουλούκος”.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Σπύρου Βρεττού, εκπροσώπων της Δημοτικής αρχής και πλήθους κόσμου που γέμισε ασφυκτικά την Αίθουσα Εκδηλώσεων.

Μια εκδήλωση αφιερωμένη σε εργαζόμενους, συλλόγους και στον κόσμο που παρακολουθεί τα τμήματα της ΔΗΚΕΑ, η οποία έχει αναβαθμιστεί πλήρως και έχει προσθέσει νέες υπηρεσίες για τους δημότες της πόλης μας.

Απάντηση