Επιστολή Γιώργου Χιώτη για την μη επιλογή υποψηφιότητας του από το ΠΑΣΟΚ

Επιστολή σύμφωνα με την οποία ενημερώνει για την μη επιλογή του ως Υποψήφιος στην Ανατολική Αττική από την αρμόδια επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής απέστειλε στα Μέσα Ενημε΄ρωσης ο συνδημότης Γιώργος Χιώτης. Ακολουθεί η επιστολή του:

Φίλες και φίλοι,

Με απόφαση της αρμόδιας επιτροπής για τα ψηφοδέλτια της παράταξης, δε θα κατέλθω ως υποψήφιος βουλευτής στην Ανατολική Αττική στις επερχόμενες εκλογές. Αν και υπήρξε η σχετική διαβεβαίωση, από επίσημα στελέχη, εντούτοις απεδείχθη ότι υπήρξα θύμα της γνωστής εκλογικής «καραμπόλας».

Στη ζωή μου έμαθα να παλεύω χωρίς δεκανίκια για να συμβάλλω σε ένα καλύτερο αύριο στον τόπο, την κοινωνία και την οικογένειά μου. Ακόμη και τώρα νιώθω ότι χρωστάω στην κοινωνία και στους συνανθρώπους μου και αυτό θα συνεχίσω να κάνω με όλες μου τις δυνάμεις και από οπουδήποτε βρίσκομαι.

Ευχαριστώ θερμά όλες και όλους με τους οποίους συνεργαστήκαμε και μοιραστήκαμε κοινές αγωνίες, ελπίδες και όνειρα τους τελευταίους μήνες.

Παραμένω πάντα στο πλευρό των συμπολιτών μου ως αρωγός στην διαρκή προσπάθεια για την ανάπτυξη της πολύπαθης Ανατολικής Αττικής.

Με τιμή

Γιώργος Χιώτης

Απάντηση