Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για την «ΑΡΩΓΗ» και το Βαμβακάρειο Ίδρυμα

Την καθιερωμένη Βασιλόπιτα έκοψε σε μια όμορφη ατμόσφαιρα και με την πολυπληθή παρουσία καλεσμένων, γονιών, παιδιών και προσωπικού, η Διοίκηση του Κέντρου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δήμου Αχαρνών «ΑΡΩΓΗ» και του Βαμβακάρειου Ιδρύματος, το πρωί της Τετάρτης 25 Ιανουαρίου.
Η πρόεδρος της «Αρωγής» και του Βαμβακάρειου, Μαρία Μπούκη ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αχαρνών Σπύρο Βρεττό για την έμπρακτη στήριξη και το ενδιαφέρον του για κάθε ζήτημα που απασχολεί τις δύο δομές. Επίσης, δεν παρέλειψε να επαινέσει το προσωπικό το οποίο παρέχει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στα παιδιά, τα οποία έχουν αυξηθεί χάρη στις ενέργειες της Διοίκησης.
«Θέλω να πω ότι όταν ήρθαμε εδώ, η Αρωγή είχε είκοσι με τριάντα παιδιά, σήμερα τα παιδιά μας έχουν φτάσει τα εξήντα τέσσερα. Θέλω όλοι μαζί να αγαπάμε και να προσέχουμε την «Αρωγή». Αυτά τα παιδιά που είναι εδώ μέσα, αυτό που γίνεται εδώ είναι θεάρεστο έργο. Και θέλω να έχουμε όλοι μια καλή και υγιή χρονιά».
Η κα Μπούκη ευχαρίστησε το φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο «Αρωγή» για την πολυετή στήριξή του και κάλεσε την κα Βίκυ Έλλιοτ και την κα Χρυσάνθη Λαιμού για να κόψουν κομμάτι της πίτας.
Στην εκδήλωση το «παρών» έδωσε και ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, Θανάσης Αυγερινός ο οποίος συνεχάρη τόσο την πρόεδρο τη «Αρωγής» και του Βαμβακάρειου, Μαρία Μπούκη όσο και τα μέλη της διοίκησης και το προσωπικό για το πολύτιμο έργο τους, τονίζοντας τη στήριξη της Περιφέρειας στη δομή και τις δράσεις της. Επιπλέον, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος Γεωργία Βλάχου, οι αντιδήμαρχοι Μιχάλης Βρεττός, Νίκος Δαμάσκος, Χριστίνα Κατσανδρή, Δημήτρης Κωφός, Γιώργος Πετάκος, Αγγελική Ζαχαριάδη καθώς και εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων.

Απάντηση