𝚶 𝚫ή𝛍𝛐ς 𝚨𝛘𝛂𝛒𝛎ώ𝛎 κατέκτησε
𝟐 𝛃𝛒𝛂𝛃𝛆ί𝛂 𝛔𝛕𝛐 𝐁𝐞𝐬𝐭 𝐂𝐢𝐭𝐲 𝐀𝐰𝐚𝐫𝐝𝐬 𝟐𝟎𝟐3!

Η κοινωνική προσφορά του δήμου Αχαρνών βραβεύτηκε σε μια μεγάλη εκδήλωση για δήμους όλης της χώρες. Συγκεκριμένα ο Δήμος Αχαρνών κατέκτησε βραβείο στην κατηγορία κοινωνικής ευθύνης για το κοινωνικό φροντιστήριο που αριθμεί 300 ωφελούμενους μαθητές. Μια προσπάθεια της ΔΗΚΕΑ & του προέδρου Νίκα

Γιάννη και βραβείο για το Βαμβακάρειο ίδρυμα το οποίο λειτουργεί πλέον ως μια φιλόξενη αγκαλιά υποστηριζόμενης διαβίωσης για άτομα με νοητική στέρηση το οποίο λειτούργησε η Πρόεδρος Μαρία Μπούκη. Ο Δημαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός που μαζί με τους Προέδρους παρέλαβαν τα βραβεία δήλωσε:

«Σήμερα, ήταν μια ξεχωριστή βραδιά καθώς είχαμε τη χαρά και την τιμή να συμμετέχουμε στη βράβευση των 𝗕𝗲𝘀𝘁 𝗖𝗶𝘁𝘆 𝗔𝘄𝗮𝗿𝗱𝘀 𝟮𝟬𝟮𝟯 με δυο πολύ σημαντικά βραβεία στην κατηγορία κοινωνικής ευθύνης.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τη σημερινή βράβευση στο προσωπικό της Αρωγής, την πρόεδρο Μπούκη Μαρία και τα μέλη του ΔΣ για το Βαμβακάρειο ίδρυμα το οποίο λειτουργεί πλέον ως μια φιλόξενη αγκαλιά υποστηριζόμενης διαβίωσης για άτομα με νοητική στέρηση.

Επίσης, ο Δήμος μας βραβεύτηκε στην κατηγορία κοινωνικής ευθύνης για το κοινωνικό φροντιστήριο που αριθμεί 300 ωφελούμενους μαθητές. Μια προσπάθεια της ΔΗΚΕΑ, του προέδρου Νίκας Γιάννης και των μελών του ΔΣ, που αποτελεί το επιστέγασμα του οράματος μας για παροχή ίσων ευκαιριών φροντιστηριακής εκπαίδευσης σε οικογένειες που δεν έχουν αυτή την δυνατότητα.

Συγχαρητήρια σε όσους εργάζονται και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας μας για την αναβάθμιση της ποιότητα ζωής των πολιτών.

Συνεχίζουμε να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία σε μια πόλη αντάξια των προσδοκιών μας, αναζητώντας διαρκώς τρόπους για να ενδυναμώσουμε τις κοινωνικές παροχές μας.»

Απάντηση