Η πλατεία Θρακομακεδόνων μεταμορφώθηκε!

Η πλατεία Θρακομακεδόνων έχει ζήσει μεγάλες στιγμές στο παρελθόν αλλά και στιγμές εγκατάλειψης και παρακμής. Το βράδυ της Παρασκευής ωστόσο αντικρίσαμε μια πλατεία που πραγματικά μας μάγεψε όλους!!! Οι λίμνη στην παιδική χαρά δούλεψε ξανά, ένας φωτισμός ιδιαίτερος δημιούργησε την ατμόσφαιρα που χρειαζόταν ώστε να αναδειχθεί η φυσική της ομορφιά, καθαροί χώροι, νέα λουλούδια στους κήπους, χριστουγεννιάτικος στολισμός, λαμπάκια παντού, ένα τεράστιο φωταγωγημένο καράβι, παγοδρόμιο, είναι μόνο λίγα απ’ όσα μας άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις αλλά και πως με προσπάθεια μπορούν σημεία της πόλης μας να μεταμορφωθούν σε μαγικούς τόπους!

Το βράδυ της Παρασκευής άνοιξε η αυλαία των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων με το άναμμα του καραβιού ενώ ακολούθησε συναυλία για μικρούς και μεγάλους. Η φιλαρμονική του δήμου Αχαρνών έδωσε το εορταστικό κλίμα ενώ ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός κατά τον χαιρετισμό του και πριν ανάψει το καράβι δήλωσε:

«Οι Θρακομακεδόνες αλλάζουν, οι Αχαρνές μας αλλάζουν και η καθημερινή προσπάθεια που καταβάλλουμε όλοι μαζί αποδίδει καρπούς για εμάς, τα παιδιά μας, όλους μας.

Καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα!»

Απάντηση