ΑχαρνέςΠρώτο Θέμα

Συνεχίζεται το μεγαλύτερο πρόγραμμα οδοποιίας με ιδίους πόρους στις Αχαρνές!

Σε εξέλιξη βρίσκεται το μεγαλύτερο πρόγραμμα κατασκευής και συντήρησης οδοστρωμάτων με ιδίους πόρους, στις συνοικίες του Δήμου Αχαρνών. Τα συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου εργάζονται εντατικά ώστε να στρωθούν οι δρόμοι που περιλαμβάνονται στο τεχνικό πρόγραμμα και αφορούν ένα δίκτυο πολλών χιλιομέτρων. 

Ειδικότερα, αυτή την περίοδο πραγματοποιούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης στο Μεσονύχι, στον τερματικό σταθμό των λεωφορείων ενώ πραγματοποιήθηκε-μετά από πολλά χρόνια-η διάνοιξη της οδού Χριστοδ. Γκίκα στην έξοδο προς την Λεωφόρο Καραμανλή. Οι εργασίες, σε λίγες ημέρες, θα συνεχιστούν στην Λεωφόρο Δημοκρατίας από το ύψος της Αττικής οδού μέχρι το μνημείο πεσόντων, στην Πλατεία Ηρώων. Ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Νίκος Δαμάσκος επισκέφτηκαν τα έργα στο Μεσονύχι απ΄όπου ο Δήμαρχος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Γνωρίζουμε ότι οι δρόμοι της πόλης μας χρειάζονται συντήρηση και γι΄αυτό από πέρυσι ξεκινήσαμε το μεγαλύτερο πρόγραμμα οδοποιίας με ιδίους πόρους που έγινε ποτέ και συμπεριλαμβάνει όλες τις δημοτικές ενότητες του Δήμου.Σκοπός μας είναι να στρώσουμε όσους περισσότερους δρόμους μπορούμε και αυτό δεν είναι κάτι παροδικό, θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια ώστε να μπορέσουμε να αποκαταστήσουμε όλους τους δρόμους στον Δήμο Αχαρνών”.

Απάντηση

Discover more from Parnesnews.gr

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading