Τα “ΠΙΡΟΥΝΑΚΙΑ” δημιούργησαν το νέο hot spot της πόλης το “JACKALS”!

Η εμπειρία τους στον χώρο της εστίασης τους δίδαξε τι είναι ποιότητα, τι είναι απόλαυση και πως αυτά τα δύο μπορούν να συνδυαστούν έτσι ώστε το Fast Food να περάσει σε άλλη διάσταση! Ο λόγος για τους δημιουργούς του πιο επιτυχημένου Ψητοπωλείου της Αττικής, “Τα Πιρουνάκια” που έκαναν ένα βήμα παραπέρα δημιουργώντας τον παράδεισο των Burgers, το “JACKALS”!
Λίγα μέτρα πριν τα ΠΙΡΟΥΝΑΚΙΑ θα συναντήσετε έναν εντελώς μοντέρνο χώρο που προδιαθέτει πως το Street Food βρήκε το σπίτι του! Από την στιγμή της παραγγελίας μέχρι την παραλαβή όλα είναι πρωγτόγνωρα. Πρώτα επιλέγετε από μια μεγάλη ποικιλία burger, ορεκτικών, σαλατών, αλλά και ότι μπύρα φανταστείτε με ένα “τικ”, έπειτα ο βομβητής σας ενημερώνει πως η παραγγελία σας είναι έτοιμη και τότε ξεκινά το πραγματικό ταξίδι στην γεύση! Δεν μπορούμε να περιγράψουμε με λέξεις τι πανικό δημιουργεί στον ουρανίσκο το ολόφρεσκο ζουμερό χειροποίητο μπιφτέκι που τυλίγεται από διαφορετικά συστατικά ανά προτίμηση, ούτε όμως θα μπορούσαμε να περιγράψουμε τα αυθεντικά αμερινάκικα Mac n Cheece που θα λείωσετε μόνο που θα τα αντικρίσετε!
Μια και μόνο επίσκεψη στο JACKALS θα σας πείσει πως το Street Food ήρθε στην πόλη για να μείνει όπως άλλωστε έκακαν πριν χρόνια και τα ΠΙΡΟΥΝΑΚΙΑ! Οι δημιουργοί τους ξέρουν να σέβονται τους πελάτες τους, αλλά κυρίως να τους επιβραβεύουν για την εμπιστοσύνη που τους δείχνουν!
Υ.Γ.: Εννοείτε πως όλες αυτές τις λιχουδιές μπορείτε με ένα μόνο τηλεφώνημα να τις έχετε είτε στο σπίτι είτε στον επαγγελματικό σας χώρο στον χρόνο που επιθυμείτε!

Διεύθυνση: Λ. Θρακομακεδόνων 129, Αχαρναί

Τηλ.: 2102433923

Απάντηση