Συνάντηση εργασίας Χρήστου Παππού – Λευτέρη Κοσμόπουλου – Στο επίκεντρο το νέο αντιπλημμυρικό έργο

Το νέο αντιπλημμυρικό έργο που θα “θωρακίσει” περαιτέρω την Ανατολική Λεκάνη των Άνω Λιοσίων (Δροσούπολη, Λεφάντω και Άγιο Γεώργιο) βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης εργασίας που είχε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Λευτέρη Κοσμόπουλο, τη Δευτέρα 29 Αυγούστου στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής.

Το έργο αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα, καθώς έχει ήδη υπογραφεί η σύμβαση με τον ανάδοχο, μετά τις συντονισμένες ενέργειες Δήμου και Περιφέρειας που είχαν ως αποτέλεσμα η διαδικασία  να προχωρήσει με ταχείς ρυθμούς.

Το έργο αφορά στην κατασκευή διαφόρων ειδών αγωγών ομβρίων και φρεατίων υδροσυλλογής επί των οδών Πηνειού, Καραϊσκάκη και Αιγαίου Πελάγους, καθώς και επί της οδού Πίνδου, με παράλληλη ανακατασκευή του οδοστρώματος και των πεζοδρομίων.

Χρήστος Παππούς και Λευτέρης Κοσμόπουλος συζήτησαν επίσης για τα υπόλοιπα έργα που εκτελεί η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα χρηματοδότησης της Περιφέρεια Αττικής.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σχίζας και ο Ειδικός Συνεργάτης Δημάρχου Γιάννης Λιάκος, διαπιστώθηκε η ικανοποιητική πορεία των εργασιών των έργων αυτών και επαναβεβαιώθηκε το άριστο διαχρονικά κλίμα συνεργασίας μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας.

Στο πλαίσιο της συνάντησης πραγματοποιήθηκε αυτοψία του Αντιπεριφερειάρχη και του Δημάρχου στα έργα των νέων Βρεφονηπιακών Σταθμών, που υλοποιούνται σε Δροσούπολη, Ζεφύρι και Δημοτική Κοινότητα Φυλής (Ζαϊτό).

“Εργαζόμαστε εντατικά για να δώσουμε στη Δυτική Αττική αυτό που της αξίζει”, υπογράμμισε ο Αντιπεριφερειάρχης Λευτέρης Κοσμόπουλος, ο οποίος συνεχάρη τον Δήμαρχο Χρήστο Παππού για την ταχεία εκτέλεση των έργων και τον υψηλό βαθμό απορρόφησης κονδυλίων.

“Ένα ακόμη μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο ξεκινά άμεσα στο Δήμο με τη στήριξη της Περιφέρειας, με την ολοκλήρωση του οποίου “χτίζουμε” ένα ακόμη “τείχος προστασίας” απέναντι στις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής που εντείνονται τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας” τόνισε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς. “Ενημερώσαμε τον κ. Κοσμόπουλο για την πρόοδο των εργασιών και των υπολοίπων έργων και θέσαμε τους άξονες επέκτασης της συνεργασίας μας, η οποία ήδη είναι εξαιρετική και απολύτως εποικοδομητική για τον Δήμο Φυλής. Προχωράμε και κάνουμε το καλύτερο για τον Δήμο μας”, κατέληξε ο Χρήστος Παππούς.

Απάντηση