Πρόσωπα

Δημήτρης Γιώτης & Κέλλυ Κελεκίδου έκαναν έκπληξη στα παιδιά της ΑΡΩΓΗΣ!!!

Την φετινή καλοκαιρινή γιορτή του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών με ειδικές ανάγκες του δήμου Αχαρνών ΑΡΩΓΗ θα την θυμούνται όλοι με χαρά και νοσταλγία! Ήταν μακράν μια από τις καλύτερες που έχουμε παρακολουθήσει κι αυτό γιατί ναι μεν συγκινηθήκαμε όπως πάντα άλλωστε με τα παιδιά μας που παρουσίασαν τις θεατρικές τους παραστάσεις, αλλά και γιατί χαρήκαμε με την χαρά τους όταν «εισέβαλαν» στην σκηνή της ΑΡΩΓΗΣ δυο πολύ αγαπημένοι καλλιτέχνες, οι τραγουδιστές Δημήτρης Γιώτης και Κέλλυ Κελεκίδου! Οι δυο τραγουδιστές ήταν η έκπληξη της βραδιάς που επεφύλαξε η Πρόεδρος του Κέντρου Μαρία Μπούκη στα παιδιά που όταν τους αντίκρισαν άρχισαν να χειροκροτούν, να τους αγκαλιάζουν και να χορεύουν χαρούμενα μαζί τους! Τραγουδιστές και παιδιά έγιναν μια μεγάλη παρέα που διασκέδασε μέχρι αργά το βράδυ! Ο Δημητρης Γιωτης να θυμίσουμε πως είναι γέννημα θρέμμα των Αχαρνών ενώ δίπλα του ήταν και ο μουσικοσυνθέτης Κυριάκος Παπαδόπουλος!

Συγχαρητήρια για την άψογη διοργάνωση που να θυμίσουμε πως είναι η πρώτη μετά από το άνοιγμα μετά από 7 χρόνια που ήταν κλειστό, του Βαμβακάρειου Ιδρύματος κάτι που επεσήμανε η πρόεδρος του φιλανθρωπικού σωματείου ΑΡΩΓΗ Βίκυ Έλλιοττ η οποία δεν έκρυψε την συγκίνηση της αλλά και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την πρόεδρο κ Μαρία Μπούκη για τις ενέργειες τις ώστε να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια!

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ πλήθους κόσμου, η Υφυπουργός Τουρισμού κ Ζαχαράκη, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών & Πετρουπόλεως κκ. Αθηναγόρας, ο Βουλευτής ΝΔ κ. Οικονόμου, ο περιφερειακός συμβουλος κ. Σμέρος, η Α’ επιλ. βουλευτης ΝΔ κ. Κόλλια, ο πρόεδρος ΔΗΚΕΑ Γιάννης Νίκας, οι Αντιδήμαρχοι κκ. Αραμπατζής, Κωφός και Πετάκος, ο αρχιερατικός προισταμενος Αχαρνών Αρχιμανδρίτης π. Ιωάννης Ράπτης, ο πρόεδρος ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Αχαρνών Πέτρος Μαρίνης, ο Αντιπρόεδρος Σχ. Επιτ. κ Καλάργαλης, εκπροσωπώντας το Επιμελητήριο Κοζάνης κ.Καλεντηριάδης, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην παρουσία του επίτιμου δημότη Αχαρνών και δημοτικού συμβούλου Λεμεσού Άριστου Αριστείδου ο οποίος μετά το σεισμό του 1999 πραγματοποίησε έρανο στην Κύπρο με σκοπό την κατασκευή του 10ου νηπιαγωγείου στον δήμο Αχαρνών! Έτσι το 2017 ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης Αχαρνών για την τόσο σπουδαία εθελοντική του πράξη.

Απάντηση

Discover more from Parnesnews.gr

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading