Η Αθηνά Κωνσταντέλλου υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με το Νίκο Χαρδαλιά

Ανάμεσα στις υποψηφιότητες της παράταξης «Αττική Μπροστά» υπό την ηγεσία του κ. Νίκου Χαρδαλιά ανακοινώθηκε και η υποψηφιότητα της Αθηνάς Κωνσταντέλλου, κόρης του Δημάρχου της Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

Δικηγόρος με εξειδίκευση στο εμπορικό και ναυτικό δίκαιο, η Αθηνά έχει αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία και γνώση από τον τομέα της νομικής, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Μετά την ολοκλήρωση των μεταπτυχιακών της σπουδών στην Ουάσιγκτον των Ηνωμένων Πολιτειών, επέστρεψε στην Ελλάδα και παράλληλα με την εργασία της ως Δικηγόρος, ασχολήθηκε ενεργά με την επιστημονική έρευνα, ξεκινώντας το Διδακτορικό της στις Παραχωρήσεις Λιμένων στην Νομική Σχολή Αθηνών.

Η απόφασή της να συμμετέχει στα κοινά δεν είναι τυχαία. Η Αθηνά πιστεύει ότι η συμμετοχή και η συνεισφορά στα κοινά είναι ένα εσωτερικό χρέος κάθε πολίτη. Αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση του κ. Νίκου Χαρδαλιά να ενταχθεί στον συνδυασμό “Αττική Μπροστά”, διότι πιστευει στο όραμα του για την δημιουργία μιας παραγωγικής, «πράσινης» και ανθρώπινης Ανατολικής Αττικής και στις αξίες και ιδανικά που αντιπροσωπεύει ο ίδιος και ο Συνδυασμός του.

Με ένα πλάνο που στηρίζεται στο όραμα της βιώσιμης ανάπτυξης και της προώθησης της ποιότητας ζωής, η Αθηνά καλεί όλους μας να την εμπιστευτούμε την ψήφο μας.

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με την υποψηφιότητα της Αθηνάς Κωνσταντέλλου, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνδυασμού “Αττική Μπροστά”.

Απάντηση