Μενίδι: Από διάβαση προσπάθησε να περάσει ο 44χρονος που παρασύρθηκε – Υπήρξε εγκατάλειψη λέει αυτόπτης μάρτυρας

Περισσότερο «φως» στις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η νέα θανατηφόρα παράσυρση πεζού που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Μενίδι με έναν 44χρονο να χάνει τη ζωή του, ρίχνουν οι φωτογραφίες από το protothema.gr.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες ο άτυχος 44χρονος προσπάθησε να περάσει από διάβαση πεζών κάθετα την οδό Μόρνου στο Μενίδι.

Αυτόπτης μάρτυρας της θανάσιμης παράσυρσης αποκαλύπτει στο protothema.gr πως ο 53χρονος οδηγός του ΙΧ επιχείρησε να διαφύγει μετά το τροχαίο ενώ ο 44χρονος πεζός βρήκε ακαριαίο θάνατο.

«Με το που άκουσα το μπαμ βγήκα έξω, κάποιος πήγε να περάσει και τον χτύπησε ο κύριος και δεν τον είδε μάλλον και έφυγε. Τον ακολούθησε μια κυρία και πήγε και τον έφερε πίσω. Του λέει “χτύπησες κάποιον άνθρωπο”. Προσπάθησε να φύγει ο οδηγός, δεν σταμάτησε. Ολόκληρο μπαμ άκουσε. Ο οδηγός τα είχε χαμένα. Ήταν ακαριαίος ο θάνατος, είχε τόσο πολύ αίμα κάτω που στο ασθενοφόρο τον τύλιξαν με αυτό το σάκο», λέει ο κάτοικος του Μενιδίου που έχει κατάστημα μπροστά από τη διάβαση που έγινε το τροχαίο, στην οδό Μόρνου.

Το νέο τροχαίο με παράσυρση πεζού σημειώθηκε λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Δευτέρας όταν ο 44χρονος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 53χρονος από τη Μεταμόρφωση προς Άνω Λιόσια.

Ο άτυχος 44χρονος πεζός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ο 53χρονος οδηγός συνελήφθη μετά το τροχαίο δυστύχημα, υποβλήθηκε σε αλκοτέστ χωρίς να προκύψει κάτι και αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του εισαγγελέα.

Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε η ΕΡΤ από την 1η Ιανουαρίου μέχρι και την 1η Ιουνίου έχουν καταγραφεί 655 παρασύρσεις πεζών ενώ σε 38 εξ αυτών υπήρξε νεκρός.

Το αντίστοιχο διάστημα του 2022, είχαν καταγραφεί 603 παρασύρσεις πεζών με 33 νεκρούς.

Απάντηση