Κατερίνα Κατσανδρή: Μια Μενιδιάτισσα στα βουλευτικά έδρανα

Με 7 έδρες στο Ελληνικό Κοινοβούλιο θα εκπροσωπείται η Αν. Αττική από τη ΝΔ σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών. Οι Βουλευτές της ΝΔ που εκλέγονται είναι οι: ΖΑΧΑΡΑΚΗ ΣΟΦΙΑ του Ηλία

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ (ΜΑΚΗΣ) του Χρήστου

ΠΕΤΣΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ (ΣΤΕΛΙΟΣ) του Λεωνίδα

ΒΛΑΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Θεοδώρου

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Αθανασίου

ΚΟΛΛΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του Σταματίου

ΚΑΤΣΑΝΔΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Γεωργίου

Ωστόσο, εμείς θα εστιάσουμε σε μια νέα είσοδο στο ελληνικό κοινοβούλιο, αυτή της Μενιδιάτισσας γιατρού Κατερίνας Κατσανδρή! Η Κατερίνα Κατσανδρή ρίχτηκε στην εκλογική μάχη μόλις λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση των εκλογών απ’ τον πρωθυπουργό και όμως κατάφερε να κερδίσει τον προεκλογικό αγώνα και να εκπροσωπεί πλέον τις Αχαρνές στην ελληνική Βουλή! Δεν προέρχεται από «πολιτικό Τζάκι» αντιθέτως είναι μια βιοπαλαιστής που σαν προτεραιότητα της έχει θέσει τον άνθρωπο, να απαλύνει τον πόνο του, ως γιατρός, αλλά και να διορθώσει αδικίες ως πολιτικός!

Δείτε το βιογραφικό της όπως το παρουσιάσαμε και προεκλογικά μέσα από την PARNES NEWS:

“ Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 17 Ιουλίου 1976 από δύο υπέροχους γονείς. Ήταν οι πρώτοι που μου δίδαξαν, ότι στη ζωή θέτουμε ρεαλιστικούς στόχους και καταβάλλουμε συνεχή προσπάθεια για να τους επιτύχουμε. Είμαι γέννημα-θρέμμα της πόλης των Αχαρνών. Απόφοιτος του Αμερικανικού κολλεγίου Ελλάδας «Pierce College». Κάτοχος πτυχίου Ιατρικής Σχολής με μεταπτυχιακό στην Διοίκηση και Διαχείριση Υπηρεσιών Υγείας και

Κοινωνικής Φροντίδας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και υποψήφια Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχω αποκτήσει την  ειδικότητα Παθολογίας στο Π.Γ.Ν.Α. «ΛΑΙΚΟ» και εργάζομαι στο Γ.Ν.Α. «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ», ως ειδικός Παθολόγος, Επιμελήτρια Α’ ΕΣΥ, με εξειδίκευση στην ηπατολογία.

Ως Γενική Γραμματέας της ΔΑΚΕ και Γενική γραμματέας του ΣΕΝΕ (Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Ευαγγελισμός) στο Γ.Ν.Α. «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ – ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» και εκλεγμένο μέλος του ΔΣ της ΕΙΝΑΠ (Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας-Πειραιά), αγωνίζομαι για τη σωστή αντιμετώπιση και δίκαια μεταχείριση όλων, όσων με έχουν ανάγκη. Επιπλέον είμαι μέλος των συλλόγων «Φίλοι της Ιεράς Μονής Ξενοφώντος Αγίου Όρους» και του Σωματείου Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής & Ιατρικής «ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ».

Τα κίνητρά μου είναι αγνά και θέλω να προσπαθήσω πραγματικά να κάνω καλύτερο τον τόπο μου.

Η ενασχόληση με τα κοινά απορρέει από μία προσωπική ανάγκη να συμβάλλω με πίστη, επιμονή και σοβαρότητα, σε κάθε προσπάθεια που μπορεί να δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες για όλους εμάς, αλλά και για τις νέες γενιές. Σε μια τόσο δύσκολη περίοδο, οφείλουμε όλοι μας να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για το κοινό καλό.  Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να πράξουμε. Έχουμε ευθύνη και χρέος απέναντι στον συνάνθρωπό μας, απέναντι στην ίδια μας τη χώρα. Αλλαγές γίνονται μόνο με πρωτοβουλίες και υπεύθυνη στάση!

Τον Μάϊο του 2019 μετά την τιμητική πρόταση που μου έκανε ο Περιφερειάρχης Αττικής αποφάσισα να κατέβω ως υποψήφια στο υπόλοιπο Αττικής. Επτά χιλιάδες πεντακόσιοι συμπολίτες μας με τίμησαν με την ψήφο τους. Θεωρώ εαυτόν «πολιτικό όν», έναν άνθρωπο συνειδητοποιημένο, με αίσθημα ευθύνης. Δεν είμαι «επαγγελματίας» πολιτικός, είμαι ένας απλός άνθρωπος, που θέλω να εκπροσωπήσω τους απλούς ανθρώπους και να δουλέψω για το καλό του τόπου μου. Διεκδικώ την ψήφο σας, ώστε οι μεταρρυθμίσεις, που πολλοί ευαγγελίζονται (και δυστυχώς λίγοι πράττουν), να πραγματοποιηθούν, βάζοντας έτσι τέλος σε διαιωνιζόμενα προβλήματα.”

Απάντηση