Η γνωστή Παιδίατρος – Διδάκτωρ Ιατρικής Κατσιμπάρδη Αικατερίνη υποψήφια στην Αν. Αττική

Έχει συνδέσει το όνομα της με την ανιδιοτελή προσφορά στον συνάνθρωπο και κυρίως στα παιδιά. Δεν αντιπροσωπεύει την παραδοσιακή πολιτική σκηνή, αντιθέτως δείχνει πως με την συμμετοχή της σ αυτές τις εκλογές έχει σκοπό να αλλάξει τα στερεότυπα για τους πολιτικούς. Ο λόγος για την Υποψήφια Βουλευτή Ανατολικής Αττικής  με τη ΝΔ

Παιδίατρο, Διδάκτωρ Ιατρικής ΕΚΠΑ Αικατερίνη Κατσιμπάρδη. Όπως θα δείτε και στο βιογραφικό της που παραθέτουμε παρακάτω, η Αικατερίνη Κατσιμπάρδη έχει έναν και μοναδικό σκοπό ζωής, να απαλύνει τον πόνο τον παιδιών, να κάνει την ζωή τους καλύτερη, από όποια θέση και αν βρίσκεται. Εκτός από εξαιρετική Παιδίατρος, είναι ενεργό μέλος σε εθελοντικές δράσεις που αφορούν τους δότες μυελού των οστών με το Όραμα Ελπίδας και αποδέχτηκε την πρόσκληση του Κυριάκου Μητσοτάκη γιατί όπως τονίζει: « στηριζόμενη στις γνώσεις και στην εργασιακή μου εμπειρία στο χώρο της υγείας, σκοπός μου είναι η ανάληψη ενεργού ρόλου στη διαμόρφωση ενός καλύτερου αύριο για τα παιδιά μας»

Ακολουθεί το βιογραφικό της:

«Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1975, κατοικώ στη Βούλα και είμαι μητέρα δύο παιδιών. Είμαι Παιδίατρος με εξειδίκευση στην Παιδιατρική Αιματολογία-Ογκολογία και εργάζομαι στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «ΕΛΠΙΔΑ-Μ.ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ».

Είμαι υπεύθυνη του Ιατρείου μακροχρόνιας παρακολούθησης των επιβιωσάντων από καρκίνο στην παιδική ηλικία στην Α’ Παιδιατρική Κλινική του ΕΚΠΑ. Είμαι επιστημονικά υπεύθυνη για την οργάνωση και λειτουργία ομάδων γονέων με σκοπό την ενημέρωση για τις επιπλοκές μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας στα παιδιά με καρκίνο, μια δράση που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Έχω μετεκπαιδευθεί σε ερευνητικά κέντρα της Ολλανδίας και της Γαλλίας, με έμφαση στην έρευνα του καρκίνου. Διδάσκω στην Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ.

Συμμετέχω σε εθελοντικές δράσεις που αφορούν τους δότες μυελού των οστών με το Όραμα Ελπίδας. Διατηρώ παιδιατρικό ιατρείο στη Βούλα.

Η προσφορά προς τον συνάνθρωπο αποτελούσε πάντα γνώμονα στη ζωή μου. Από τα πρώτα χρόνια των σπουδών μου έχω αφοσιωθεί στα παιδιά, στο μέλλον αυτού του κόσμου. Στηριζόμενη στις γνώσεις και στην εργασιακή μου εμπειρία στο χώρο της υγείας, σκοπός μου είναι η ανάληψη ενεργού ρόλου στη διαμόρφωση ενός καλύτερου αύριο για τα παιδιά μας.

Γι’ αυτό, ζητώ την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας για να αναλάβω δράση από την πρώτη ημέρα και να συμβάλω προς την υλοποίηση του κοινού μας οράματος.

Δυνατά, Σταθερά και Μπροστά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία.»

Απάντηση