Μενίδι: Ένοπλη ληστεία σε κατάστημα με τυχερά παιχνίδια

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 19/4 σε κατάστημα με τυχερά παιχνίδια στο Μενίδι.

Τέσσερις ληστές εισέβαλαν με πιστόλια στα χέρια στο κατάστημα, έριξαν κάτω την υπάλληλο και άρπαξαν περίπου 50.000 ευρώ. Στο σημείο επικράτησε πανικός, καθώς τα μέλη της συμμορίας ήταν βαριά οπλισμένα. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στην ΕΡΤ ότι οι ληστές μιλούσαν σπαστά ελληνικά και διέφυγαν με ένα μαύρο αυτοκίνητο.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών. Το κατάστημα διαθέτει κάμερες ασφαλείας, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Οι αστυνομικοί εξετάζουν το υλικό από τα βίντεο, προσπαθώντας να ταυτοποιήσουν τους ληστές.

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 19/4 σε κατάστημα με τυχερά παιχνίδια στο Μενίδι.

Τέσσερις ληστές εισέβαλαν με πιστόλια στα χέρια στο κατάστημα, έριξαν κάτω την υπάλληλο και άρπαξαν περίπου 50.000 ευρώ.

Στο σημείο επικράτησε πανικός, καθώς τα μέλη της συμμορίας ήταν βαριά οπλισμένα. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στην ΕΡΤ ότι οι ληστές μιλούσαν σπαστά ελληνικά και διέφυγαν με ένα μαύρο αυτοκίνητο.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών. Το κατάστημα διαθέτει κάμερες ασφαλείας, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το υλικό από τα βίντεο, προσπαθώντας να ταυτοποιήσουν τους ληστές.

Απάντηση