ΣΤΑΣΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αγώνας στη μνήμη της Εύας Τριαντάφυλλου

Η «οικογένεια της ΣΤΑΣΥ» για άλλη μια φορά στέκεται στο πλευρό ενός από τα μέλη της έμπρακτα.
Τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 στο γήπεδο «ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ» (Πειραιώς & Χαμοστέρνας) θα διεξαχθεί φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων και ειδών πρώτης ανάγκης, για την οικογένεια της εκλιπούσης Εύας Τριαντάφυλλου.
Η Ποδοσφαιρική Ομάδα Εργαζομένων στις Σταθερές Συγκοινωνίες και οι Βετεράνοι Ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Πειραιώς «μεταφέρουν» μήνυμα αγάπης, αλληλεγγύης και προσφοράς.
Ώρα έναρξης αγώνα: 15:00μμ


Παράλληλα η Ποδοσφαιρική Ομάδα της ΣΤΑΣΥ ΑΕ στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς τήρησε και φέτος τον σκοπό της δημιουργίας της που είναι τα παιδιά και επισκέφτηκε το νοσοκομείο “Παίδων – Αγία Σοφία”.
Προσέφεραν παιχνίδια για 21 παιδιά αγόρια – κορίτσια από 1 έως και 14 χρονών με την ευχή για γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στις οικογένειες τους.
«Ευχαριστούμε τη Διευθύνουσα Σύμβουλο κ.Ε. Βλαχιώτη για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας καθώς επίσης ευχαριστούμε όλο το προσωπικό του νοσοκομείου για το δύσκολο έργο που εκτελεί καθημερινά!
Επίσης ευχαριστούμε, την κ. Λίτσα Μπουκουβάλα για την πολύτιμη βοήθεια της.
“Έχε το νου σου στο παιδί, γιατί αν γλιτώσει το παιδί, υπάρχει ελπίδα “
Η δράση της ομάδας μας συνεχίζεται με την προσφορά μας στο “δείπνο αγάπης ” που διοργανώνει η εταιρεία μας!» δήλωσαν εκπρόσωποι της ομάδας.

Απάντηση