Καταγγελία της Γεωργίας Ευθυμιάδου για βανδαλισμούς & κλοπές σε σχολεία των Αχαρνών!

Για άλλη μια φορά μαθητές, καθηγητές και υπάλληλοι του δήμου Αχαρνών ήρθαν αντιμέτωποι με βανδαλισμούς και κλοπές σε δημόσιο σχολείο των Αχαρνών. Όπως αναφέρει σε ανάρτηση της στα social media αγανακτισμένη η Πρόεδρος της Δευτεροβαθμιας Σχολικής Επιτροπής Γεωργία Ευθυμιάδου για άλλη μια φορά σχολείο της πόλης πέφτει θύμα αδίστακτων που στην σκέψη του εύκολου κέρδους δεν αντιλαμβάνονται την ζημιά που αφήνουν πίσω τους. Συγκεκριμένα η κ Ευθυμιαδου αναφέρει πως το τελευταίο καιρό τα σχολεία της πόλης υφίσταται λεηλασίες και κλοπές. Τελευταίο περιστατικό το 1ο Γυμνάσιο Αχαρνών στο οποίο έκοψαν και έκλεψαν τα κάγκελα περίφραξης του σχολείου ενώ είναι πλέον σύνηθες γεγονός να σπάνε και να κλέβουν τις βρύσες σε πολλά σχολεία με σκοπό όπως φαίνεται να τις… πουλήσουν.

Ακολουθεί η ανάρτηση της κ Ευθυμιάδου:

«Δυστυχώς για μια ακόμη φορά κάποιοι έκοψαν τα κάγκελα από την περίφραξη του σχολείου…ΌΠΩΣ και τις βρύσες σε πολλά σχολεία …( για να τα κλεψουν )

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΛΎΠΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΦΑΙΝΌΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉΣ ΚΑΙ ΚΛΟΠΉΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΊΩΝ.

ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΤΑ ΚΆΝΟΥΝ… ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΎΝ ΌΤΙ Η ΧΡΗΜΑΤΙΚΉ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΚΛΟΠΙΜΑΙΩΝ…. ΈΙΝΑΙ ΜΗΔΑΜΙΝΗ… Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΊΑ ΈΙΝΑΙ ΤΕΡΆΣΤΙΑ. ΈΙΝΑΙ ΆΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΜΑΣ..»

Απάντηση